0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4- 2003 modellerde yağmur sensörü yok. Yağmur sensörü olan modeller 2004 makyajlı kasalar.
1- Dijital klima sadece dijital ekranlı bir klimadır Terra modellerdeki çevirmeli düğmeler yerine, elektronik düğmeler var tek fark o. 2003 modellerde otomatik değildir. Söylediğiniz Volkswagen'lerde olan Klimatronic klimalardır. (Toyota'nın üst modellerinde var mıdır bilmiyorum)
Araçta auto düğmesi var yani bu çalışmıyor mu? Galiba bahsettiğinizden ben pek bir şey anlamadım acaba biraz açabilir misiniz?
1- Dijital klima sadece dijital ekranlı bir klimadır Terra modellerdeki çevirmeli düğmeler yerine, elektronik düğmeler var tek fark o. 2003 modellerde otomatik değildir. Söylediğiniz Volkswagen'lerde olan Klimatronic klimalardır. (Toyota'nın üst modellerinde var mıdır bilmiyorum)2- Klima motor sıcak olsa da soğuk olsa da çalışır.3- Klimanın ısınmaya etkisi yoktur. Isınma motor ısısı aracılığıyla sağlanır.4- 2003 modellerde yağmur sensörü yok. Yağmur sensörü olan modeller 2004 makyajlı kasalar.
hayırlı olsun arabanızklimanızın performansından memnun kalacaksınız. kışın buğu çözmek içinde birebirdir.kullanım kitapçığında tüm fonksiyonlarını öğrenebilirsiniz.forumda aratın kitapçığını bilgisayara indirin , güle güle kullanın.
2004 makyajlı yok,2003 ile 2004 arasıdaki fark ise 2003 lerde 4 havayastıgı var,Ama 2004 lerde perde hava yastıgı ekledi,8 hava yastıgı var,2004 sonrası modellerde Ön cam direklerinde Srs airag yazısı olur,2004 temmuzundan sonra 2005 model yılı olarak e12 facelift makyajlı olarak çıktı,ayrıca kendiliğinden kararan dikiz aynası da var,
benim araba 2004 sol kasa ve makyajlı kasa herşeyi ile makyajlı kasa bunu serviste de teyit ettirdim
Bilmediğimiz konularda yorum yapmasak olmazmı. 2003 Corollaların Sol kasalarında Otomatik klima mevcut, Auto tuşuna basınca görevini gayet iyi yerine getiriyor.
Üç sene kullandım gayet iyi biliyorum meraklanmayınız.