0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=44403.msg665251;topicseen#new2 dk ile geciktin....
İyi yapmışsın birader...Ben de ortaya ayrıca açacaktım vazgeçtim sonradan , değerli yönetim son dönemde yine benim konuları habire sebepsiz kapatıp duruyo o yüzden en uygun yerlere açmaya çalışıyorum...Bu arada açıklama falanda yok hiççç......dikkat et kapatmasınlar senin konuları da...
Forum kurallarına uygun hiçbir konu habersiz kapatılmamaktadır. Kapatılan konularınız ile ilgili olarak site yöneticilerimizden açıklama isteyebilirsiniz. Bu mesajın da forum etiğine uygun olmadığını düşünüyorum ve konunun yönetim içinde görüşülmesi için konuyu moderatöre rapor et linkini kullanarak iletiyor olacağım. Sizin de sorunlarınızı özel mesaj ya da moderatöre bildir linkini kullanarak forum yöneticilerine aktarmanızı öneririm.
Ali bey biraz empati kurun lütfen....Ben işte bu mantığa anlam veremiyorum....Haber verilmeden zaman ayırarak emek harcadığınız konunun kapatılması , üstüne üstlük nezaketen de olsa silinme ya da taşınma sebebi mesajla bildirilmeden yönetim tarafından işlem yapılması normal karşılanıyor , burada dost ortamında belli çerçevelerde belli bir sıkıntıdan bahsedip serzenişte bulunmak ise size göre anormal...
Ayrıca yapmayın lütfen, 6 aydır forumdaki ben dahil Türkiye'nin 4 köşesindeki arkadaşlarımızda bilinç yaratıp , farkındalık sağlama amaçlı olarak yönetiminize sabit bir konu içinde (polemik yaşanmaması için kimsenin yazamadığı) şehit cenazelerinin yeri, zamanı, cenaze namazının kılınacağı camii ve vaktinin ilan edilmesi ile alakalı yapmış olduğum teklifin halen cevabını müspet ya da menfi şekilde alamamışken, burada hangi verilecek cevaptan bahsediliyor acaba...
Tekrar Merhaba,Sizin açıklamanızın "Dost ortamında belli sıkıntılardan bahsedip serzenişte bulunmak" olduğunu düşünüyorsanız gerçekten özür diliyorum. Ben bu mesajın içeriğini eleştiri olarak kabul edip cevap yazmıştım. Bu forumda üye olarak ya da bölüm yöneticisi olarak eleştirdiğim çok şey olmuştur ama özellikle sohbet edip görüştüğüm, forumdan önce hiç tanımadığım halde evinde misafir olduğum ya da başka bir şehirde benim için bir şeyler yapmasını rica ettiğim, zaman zaman dertleştiğim, zaman zaman hatır sormak için mesajlaştığım birçok dostum oldu için "Dost ortamı" ifadenize çok önem verdiğimi belirtmek isterim.İlettiğiniz arkadaşım konuyu unutmuş olabilir, kendi içimizde böyle bir talebin konuşulduğunu açıkcası hatırlamıyorum. Konuşmuş olsak olumlu ya da olumsuz bir cevap dönerdik mutlaka. Ben konuyu tekrar ileteceğim, fakat bu bilginin sürekli güncellenmesi nasıl olacak, düzenli olarak kim takip edecek vb. gibi sorularda gündeme gelecektir. Forum yönetiminde bu konuyu düzenli takip edecek uygunluğa sahip bir arkadaşımız olmayabilir. Ayrıca konu ile ilgili kişisel fikrimi de belirteyim; bence çok hassas bir konu ve bu konuda bir şeyler yapmak isteyen kişilerin böyle bir başlık altında yayınlanacak bilgiye ihtiyaç duymayacakları yönündedir.
Bunu başka bir konudaki tavrım için yazıyorum;Geçenlerde nette bir bilgi ararken alakasız bir forumda buldum kendimi baktım orada üyeler yöneticiler vs almış bir tartışma gidiyor oldukça eğlendim Şimdi bende insanları eğlendirdiğimi düşünüyorum o vakit sıkıntı yuuuoooh )))
Alem adamsın vesselam....
Eyvallah abi valla hepimiz ayrı alemiz Hatta kutsal kitapta binlerce alem olduğundan bahsedilmekte mühim olan "insanlar alemi"ne dahil olabilmek inşallah hayırlı, görevlerini yerine getiren, kalp kırmayan bu vesile ile kul hakkına girmeyen insanlar olabiliyoruzdur Konu nerdeeen nereye...La deyzeolu biz ne bicim adamlarız lan
ben bu işi anlamadım ailede herkesin hattı tamam ama benim faturalıya geçisini yaptığım sonra başka operatöre tasıdığım hattımla tc kimlik numaram uyuşmuyor kimin üzerine hat belli değil benim değilse ben nasıl bunca işlem yaptım bu hatla anlayabilmiş değilim
Numara sormuyor, size şifre göndermek için T.C. Kimlik ve SMS gönderebileceği bir telefon numarası istiyor. Bu arada açılan listede adınıza data hattı varsa onlarda görünüyor listeyi tam kontrol etmeden iptal ettimeye kalmayın. Bazı arkadaşlarım iptal için gittiklerinde hatların kendi adlarını olduğunu görüp utanarak geri dönmüşler )