Gönderen Konu: 2011 1.6 A/T Elegant Benzinli Tam Otomatik Aracın Yakıt Sorunu  (Okunma sayısı 8437 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 118000
  • Model Yılı: '09
  • 6 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 1.6 A/T Elegant Benzinli Tam Otomatik Aracın Yakıt Sorunu
« Yanıtla #20 : Şubat 17, 2013, 15:08:02 »
arkadaşlar mesajıma bır cevap yazacak arkadaş varmı ?

uzun yoldaki yakıt tüketiminiz  bana normal geldi. direksiyonla ilgili sorunuza cevap veremiyorum yeterli bilgiye sahip değilim o konuda. fakat fren konusunda şunu söyleyebilirim. eğer araç sıfır alındığından beri fren aksamları hiç değişmediyse bence zamanı gelmiş. servisin disklerin değişmesi gerektiğini yazması normal. ayrıca frenlemede aracın zor durduğunu düşünüyorsanız bu biraz da lastiklerle alakalı olabilir. yeni lastikle ömrünün % 50'sini tamamlamış lastik arasında bile ciddi bir fren mesafesi olabiliyor çünkü.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 17, 2013, 15:08:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 17, 2013, 15:52:24 »
lasatıkler yaklasık 3000 km yapıldı yanı yenı, 60.000 km de dısklerın degısmesı bana bıraz garıp geldı ılk toyotam pek bı bılgım yok arac hakkında on balatalar yarıyı gecmıs ama bıtık degıl  frenleme bana bıraz zayıf geldı eskı aracım 2006 focustu onu baz alarak zayıf geldı, bırde acaba bılen bır arkadaş aracın eskı servıs  kagıtlarında aracın dıreksıyondan lak lak dıuye ses gelıyo dıye  servıse gıtmıs servıs kagıdına dıreksıyon koluun degısmesı lazmusterı ıstemedı  demıs bu dıreksaıyon kolu nedır ?
2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)