Gönderen Konu: park ederken dikkat etmenin faydaları :)  (Okunma sayısı 2285 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: park ederken dikkat etmenin faydaları :)
« Yanıtla #20 : Ocak 03, 2013, 22:39:13 »
Geçmiş olsun.Ne kadar dikkat edersen et sığır gelip vuruyor.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 03, 2013, 22:39:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 04, 2013, 00:12:14 »
diğer arabanın boyası ise pasta cila veya sanayide bir oto boyacısı tinerle bile silebilir..

tinerle çok cıkacağını sanmıyorum ama pasta cila için bi ara götürürüm sanayiye.. cok bu konularla alakadar degilim ama pasta cila ile çok düzelecek bişey değil diye düşünüyorum..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 04, 2013, 11:40:05 »
Onur; sonra ne yaptın o 'aaaaaaaaaa hiç haberim yok'  diyen sığırcık'a

herkese tekrar teşekkür ederim Allah bizleri tüm sığırcıklardan korusun ve kurtarsın :)

Kemal abi o gün kocaeli' den ağrı' ya yolculuk yapıyordum gata' ya iş gereği girmek zorunda kaldım. yaklaşık 1000 km yol vardı gitmem gereken. aradım dedim hasarı karşılayacaksın dedi ben hemşireyim saat 19.00 da nöbete geleceğim halledelim orada dedi. dedim ben o saate kadar bekleyemem öyleydi böyleydi derken az sonra babası aradı koskocaman adam bin defa özür diledi. sigortadan halledelim dedi. tutanak vırt zırt baktım hem uzayacak hem de sigorta işi olursa yarın satarken kayıt çıkacak adama anlatsan da anlamaz olayı dedim lanet olsun istemiyorum 100-150 tl yapılır tahminimce ama şimdilik yaptırmayacağım. velhasılıkelam abi birşey yapmadım. ama o an yanımda olsa hele hele o lafı yanımda söylese sanırım şuanda parmaklıklar ardında olurdum :) (Allah muhafaza)
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 04, 2013, 11:58:27 »
geçmiş olsun. dikkatli olmanızın faydasını görmüşsünüz. benim aracında sol dikiz aynasına vurup kaçmışlar plastiği biraz kırılmış ve camı kırılmış. etrafta görebilen kamera da bulamadım. plastiği de ayrı satmıyorlar tamamına da 500 gibi dediler. camda çatlaklar var ama idare ediyorum bakalım.
başka bir vicdanlı adamın hiçbir yerine zarar vermeden sadece sol dikiz aynasına çarparak sigortasıyla yaptırmayı bekliyorum  :D :D :D
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort