Gönderen Konu: Alarm var mı?  (Okunma sayısı 1121 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Edeb Yâ Hû!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '96
  • 66 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Alarm var mı?
« : Ocak 02, 2013, 14:33:28 »
Merhabalar. 2008 1.6 elegant (makyajlı) aracımda alarm donanımı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim. Standart pakette var mı? Aldığım kişi böyle birşeyden bahsetmedi ama ben emin olamadım. Geçen gün kapılar kapalıyken içerden açtım alarm falan çalmadı.  En azından kapılar açılınca korna çalan ilkel bir sistem bari olmalı. Varsa devre dışı bırakılmış olma ihtimali var mı? (Arkadaşımın 2004 Hyundai Accent Era 1.6 sında vardı bu sistem. Toyota'nın bu modelinde niye olmasın, değil mi :) )
Her Yusufun bir Züleyhâsı vardır. Mühim olan, gömleğinizin nereden yırtıldığı...

Toyota Club Türkiye

Alarm var mı?
« : Ocak 02, 2013, 14:33:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Ynt: Alarm var mı?
« Yanıtla #1 : Ocak 02, 2013, 17:57:10 »
Merhabalar. 2008 1.6 elegant (makyajlı) aracımda alarm donanımı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim. Standart pakette var mı? Aldığım kişi böyle birşeyden bahsetmedi ama ben emin olamadım. Geçen gün kapılar kapalıyken içerden açtım alarm falan çalmadı.  En azından kapılar açılınca korna çalan ilkel bir sistem bari olmalı. Varsa devre dışı bırakılmış olma ihtimali var mı? (Arkadaşımın 2004 Hyundai Accent Era 1.6 sında vardı bu sistem. Toyota'nın bu modelinde niye olmasın, değil mi :) )

süleyman bey ön camın sol alt köşesinde yanıp sönen bir led ışık yok mu aracınızda? yoksa alarmınız yok demektir...ve aracı açıp kapatırken uzaktan kumanda ile açarken iki kaparken de bir kez ses verir alarm takılı ise...kaputu açtığınızda tam karşıda ön cama yakın kısımda yumruk büyüklüğünde yada daha küçük bir cihaz olur o da alarmın megafonudur...o öter...o da yoksa alarmınız yok demektir....avensislerde standart değil diye biliyorum ben...
2009 HONDA ACCORD EXECUTİVE