0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun kardeş. Komple ayna değiştirmene gerek yok sadece cami değişiyor .Benim efsaneye adı bahtiyar biri çarptı kaçmıştı bende oto aynacısına değiştirtirdim 20 lira vermiştim
Şöyle birşey buldum, aradım sipariş etmek istedim ama ellerinde şu an bulunmadığını söylediler. http://www.eliftuning.com/Z-TECH-Toyota-Avensis-2-2003-2007-dis-dikiz-aynasi-yedek-cami-sag_32209.html#0
benim corollanın da sol dikiz aynasını çatlak vurup kaçmışlar, şimdilik idare ediyorum ama paylaşımınız sayesinde alacak olursam böyle birşey işimi görecektir. teşekkürler.
En mantıklısı ustune ayna konulması sanırım
ısıtıcılı olup buğu çözmesinden sorun ya da gecikme olur mu acaba çift ayna olunca???
Evet ben öyle yapacağım işte, buğuyu biraz geç çözer ama idare edeceğim artık İlla ki tam performans olmayacak. En azından idare eder diye tahmin ediyorum.
kaskonuz yok muydu hasan bey?
Deiğiniz gibi tüm ayna çok pahalı diğer servis ürünleri gibi tabi Arkadaşın 2012 golftede kırıldı sanayide yeni ayna kestirip taktırdık komple hiç bir sorun olmadı buğusuda çalışıyor bence bahsettiğiniz makul rakamlara yaptırın sıkıntı olacağını sanmıyorum
Arkadaşlar benim de 2000 model avensis sol var. Sol ayna camı kırıldı. Yeni ayna camı bulamıyorum. Kayserideyim. Camcı da bulamadım. Ne yapmalıyım. Komplesine 200 TL felan çekiyorlar. Cam bulan varsa beni de bilgilendririrse sevinirim.