0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende aynı yerden sürekli gaz alıyordum kapandıktan sonra arabayı sattım zaten. bende bulunduğu yerin belediyeye ait olduğunu ve sözleşmesinin dolduğu için çıktığını duydum doğruluğunu bilemem ... belediyenin tam karşısındaki bp de kapandı zaten...
Ben opetten şaşmayın derim...Bende Buca'da oturuyorum.Ve bahsettiğiniz akaryakıt istasyonunun üç kağıtçı olduğunu taaa 5 sene önce anlamıştım
Ben opetten şaşmayın derim..
bende geçen gün bir yerden gaz aldım aracın rolantisi aptallaştı sizin araçta böyle bir durum varmıydı ?
bu bilinen kontroller nedir Gökhan Bey bizede söyleseniz yada ne olarak aratalım google da ? yanık yağ bunlardan biri olabilirmi
Ben Erzurum Oltudayım. Malum doğu olunca yakıt fiyatlarıda artıyor bir ara LPGnin litresi 3.02 olmuştu suan 2.90-2.95 arasında seyrediyor. Erzurum merkezde bazı yerlerde Lpg 2.50 ydi bende Erzuruma gittiğimde depoyu fulluyordum. Ama eskiden 1 depo lpg ile 400 km kadar yol alırken bu yakıtla 300 kmyi zor görüyorum. Ayrıca çekiştende bayağı bir düştü. Duyduğuma göre bu lpg nin iki çeşidi varmış; biri bildiğiniz mutfak tüpünün gazı diğeri normal araç lpgsi hatta isimlerinide söylemişlerdi ancak hatırlamıyorum şuan. Ne olursa olsun bildik yakıt şirketlerinden şaşmamak gerekiyor.