0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2011 modele takarsan lpg garanti bozulur ve çok iyi edersinen azından 470 tl bakımı (garanti kapsamındaki) dışarıdan aldığın fiyatı onlara söyleyerek 230 onlara yaptırısınhayatımda en uzun süreli benzinde bu arabamı kullandım 1 gün (lpg cevaplarınız)otomatik şanzımanda 1- toyota 2- honda gerisi yalan derim2011 otomatik şanzımanı 4 ileridirzben comfort kullanıyorum çok memnunum doğal olarak elegant daha iyidir
2 yılı geçgin süredir sıfır aldığım 2011 comfort extram çok şükür beni hiç pişman etmedi.corollalarda bildiğim kadarıyla ses yalıtımı standart yani elegantlar ve diğer donanımlar arasında ses yalıtım farkı yok diye biliyorum.yaklaşık 20000 km dir lpg ile biniyorum sıkıntı yaşamadım inşallah yaşamam da ama iyi bir lpg kiti ve ustası bulmak lazımotomatikte tercihim bence civic. corolla benzinlide 4 civic 5 ilericivic ve corolla tercihi size kalmış iki araçta sizi üzmez civic bence daha spor bir tarza sahip corolla daha çok bir aile arabası gibi duruyor. qğır bakımdan kastınız nedir tam anlayamadım. triger falansa corollada triger yok. ama 20 bin ve katları biraz daha pahalı filtre değişimi falan oluyor. balatalar ise sizin kullanımınıza kalmış.
Arkadaşlar,Ek olarak forumda sıkça karşılaştığım yağ yakma problemi dizellere ozel mi yoksa benzinlilerde de var mı?Acikcasi 2.el toyota alma konusunda kuşkuya düşürdü beni.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=40949.0Bu konudaki yorumunuz nedir?