0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pekı illa gazeteye kayıp ılanımı vermem gerekıyo. Dun gece karakolda ıfademı verdım ve fotokopısını aldım orda kımlıgımın ehlıyetımın kayıp oldugu yazıyor. Eger gazeteye ılanverırsem ehlıyet ve kımlık ıcın genede ucret odemem gerekıyormu ?
Ayrıca bildiğim kadarıyla herhangi bir vegi dairesine gidip nufus cüzdanınızı kaybettiğinizi bildirin. Sizin kimliğinizle yapılan dükkan acma vb. dolandırıcılık olaylarını engellemiş olursunuz. Geçen gün Facebook'ta okumuştum. Bir araştırmanızda fayda var.
Tesekkurler bgun oncelıkle yaptıgım musterı hızmetlerını aramak oldu. Hangı subeden hangı atmden cektıklerını ogrenemedım ama net olarak saatı ve akb*nkdan cekıldıgını ogrendım. Kartım max*mum. Ordan karakola gectım dun gece ıfade verdıgım memurların olması gerekıyormus . Aldıgım bılgılere gore karakol bankayla yazısma ıcerısınde oluyolarmıs. Ve net saatı bıldıgım ıcın o saatte butun akbank atmlerı kameradan bakılıp tespıt edılcekmıs. Buyuk bir ihtimal bulunur dedi. Ayrıca bankayı aradııgmda 500 lira nakit gırısımınde bulunmus lımıtım olmadıgı ıcın vermemıs. Ama sitresten sormayı unuttum sıfreyı bılmeden nasıl nakıt avans ıstıyo ? Gelısmelerı burdan yazıcam arkadaslar ıyı dıleklerınız ıcın tesekkurler..
Germiş olsun. Benimde başıma gelmişti. Hemen karakola gidip zabıt tutturacaksınız. Gazete ilanına gerek yok artık. Karakoldan bu sekilde soylemişlerdi. O zabıt ile nufus mudurlugune gittiginizde hem işliyorlar yeni nufus kagit istem nedenini hemde ucretsiz alabiliyorsunuz. Hemen tüm kartlari kredi kartlarınızı kapattirin.