Gönderen Konu: Cüzdanımı dusurdum.  (Okunma sayısı 2303 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • fb
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Cüzdanımı dusurdum.
« : Ocak 01, 2013, 14:53:17 »
Dun gece ceketımın cebınden cuzdanı dusurdum. Aracım vardı sadece 1 yerde bufeye gırmek ıcın durakladım dıgerınde aracımı park ettım ceketım bagajdaydı ters flan tuttu arkadas sanırm o ara dustu. bi 10 dk sonra yururken cuzdanımın olmadıgını farkettım aradım heryerı aradıkdan sonra kredı kartlarımı ıptal ettırıyım dedım maxımum kartımın 2 defa nakıt avans ıcın denendıgını ogrendım net olarak saatlerıyle beraber. Cuzdanımın ıcınde ehlıyet kımlık bankamatık kartları ogrencı kartı dedemden kalma manevı eskı paralar ve 250 kadar nakıt param vardı. Kredı kartı takılan bankamatıgı ogrensem kamera kayıtlarına baksak bulunurmu?
Corolla 98 Xei Ac 114 Hp

Toyota Club Türkiye

Cüzdanımı dusurdum.
« : Ocak 01, 2013, 14:53:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '14
  • 10 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: Cüzdanımı dusurdum.
« Yanıtla #1 : Ocak 01, 2013, 15:58:09 »
Geçmiş olsun.
Aciliyetle kart iptalleri ve yeni nüfus kağıdı alma işlemlerine başlayınız.Mazallah terso birşey olur hırsızın cebinden kimliğiniz çıkar vs
Tekrardan çok geçmiş olsun

Herşeyi bilmene Gerek Yok. Haddini Bil yeter !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 01, 2013, 16:02:41 »
Olur tabi en azından cüzdanı bulup kullanmaya çalışan şerefli insan bulunur, bu arada şimdi nasıldır bilmiyorum ama eskiden çok işe yarardı kimlik vs çıkarırken , hemen bi yerel gazeteye 5-10 liraya kaybettiklerini hükümsüzdür vs diye ilan ver...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 01, 2013, 16:11:04 »
Kimlik ve ehliyet için kayıp ilanı vermelisiniz gazeteye. sonrasında gidip yenisini çıkartıcaksınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • fb
  • 4 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 01, 2013, 16:14:55 »
Pekı illa gazeteye kayıp ılanımı vermem gerekıyo. Dun gece karakolda ıfademı verdım ve fotokopısını aldım orda kımlıgımın ehlıyetımın kayıp oldugu yazıyor. Eger gazeteye ılanverırsem ehlıyet ve kımlık ıcın genede ucret odemem gerekıyormu ?
Corolla 98 Xei Ac 114 Hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 01, 2013, 19:30:03 »
Gecmis olsun. Kotu bi durum Allah kimsenin basina vermesin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 01, 2013, 19:38:04 »
geçmiş olsun kamera kayıtlarının incelenmesi içim savcılığa suç duyurusunda bulunmanız gerekli...
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • fb
  • 4 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 01, 2013, 20:07:30 »
Tesekkurler bgun oncelıkle  yaptıgım musterı hızmetlerını aramak oldu. Hangı subeden hangı atmden cektıklerını ogrenemedım ama net olarak saatı ve akb*nkdan cekıldıgını ogrendım. Kartım max*mum. Ordan karakola gectım dun gece ıfade verdıgım memurların olması gerekıyormus . Aldıgım bılgılere gore karakol bankayla yazısma ıcerısınde oluyolarmıs. Ve net saatı bıldıgım ıcın o saatte butun akbank atmlerı kameradan bakılıp tespıt edılcekmıs. Buyuk bi ihtimal bulunur dedi. Ayrıca bankayı aradııgmda 500 lira nakit gırısımınde bulunmus lımıtım olmadıgı ıcın vermemıs. Ama sitresten sormayı unuttum sıfreyı bılmeden nasıl nakıt avans ıstıyo ? Gelısmelerı burdan yazıcam arkadaslar ıyı dıleklerınız ıcın tesekkurler..
Corolla 98 Xei Ac 114 Hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 01, 2013, 21:23:40 »
Geçmiş olsun.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 2900
  • Model Yılı: '13
  • 7 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 01, 2013, 21:45:03 »
Pekı illa gazeteye kayıp ılanımı vermem gerekıyo. Dun gece karakolda ıfademı verdım ve fotokopısını aldım orda kımlıgımın ehlıyetımın kayıp oldugu yazıyor. Eger gazeteye ılanverırsem ehlıyet ve kımlık ıcın genede ucret odemem gerekıyormu ?
Öncelikle geçmiş olsun bilidiğim kadarıyla ilanda verseniz yine kayıp sınıfında olduğundan kimlik ve ehliyet için para alıcaklar gazete ye ilan vermenizdeki kasıt ise yarın birgün sizin kimliğinizi kanunsuz işler için kullanacak olurlarsa sizin ben kaybettim demeniz ben sorumlu değilim demeniz için gerçi karakoldaki tutanak bunun yerine geçebilirde belki onu uzun yıllar saklayın bence ..
2000 toyo 1.3 efi 86 h.p BRC sıralı sistem satıldı

2013 seat ıbıza style yeni aracım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 01, 2013, 21:49:01 »
Çok geçmiş olsun kardeşim, umarım sonuca varırsın bir an önce, polise gitmen çok iyi olmuş. Polisimizinde bankayla yazışması ayrı bi güzel.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • fb
  • 4 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ocak 01, 2013, 22:05:13 »
Saolun abi. Zaten karakoldan aldıgım tutanaktan 2 tanede karakolda var . Yarın tekrar ugrucam karakola gelısmelerı yazarım hem boylece allah gostermesın ama cuzdan kaybedenlere yol gostermıs oluruz.
Corolla 98 Xei Ac 114 Hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ocak 02, 2013, 10:05:50 »
Ayrıca bildiğim kadarıyla herhangi bir vegi dairesine gidip nufus cüzdanınızı kaybettiğinizi bildirin. Sizin kimliğinizle yapılan dükkan acma vb. dolandırıcılık olaylarını engellemiş olursunuz. Geçen gün Facebook'ta okumuştum. Bir araştırmanızda fayda var.
Opel Corsa D Enjoy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ocak 02, 2013, 10:50:41 »
Ayrıca bildiğim kadarıyla herhangi bir vegi dairesine gidip nufus cüzdanınızı kaybettiğinizi bildirin. Sizin kimliğinizle yapılan dükkan acma vb. dolandırıcılık olaylarını engellemiş olursunuz. Geçen gün Facebook'ta okumuştum. Bir araştırmanızda fayda var.

Bunu ben de duymuştum, doğruluğundan emin değilim ama.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '12
  • 24 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ocak 02, 2013, 11:04:52 »
Germiş olsun. Benimde başıma gelmişti. Hemen karakola gidip zabıt tutturacaksınız. Gazete ilanına gerek yok artık. Karakoldan bu sekilde soylemişlerdi. O zabıt ile nufus mudurlugune gittiginizde hem işliyorlar yeni nufus kagit istem nedenini hemde ucretsiz alabiliyorsunuz. Hemen tüm kartlari kredi kartlarınızı kapattirin.

Yaris III Style CVT 1.33 VVT-i + Görüş paketi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • Araç: Yaris
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ocak 02, 2013, 12:22:28 »
Tesekkurler bgun oncelıkle  yaptıgım musterı hızmetlerını aramak oldu. Hangı subeden hangı atmden cektıklerını ogrenemedım ama net olarak saatı ve akb*nkdan cekıldıgını ogrendım. Kartım max*mum. Ordan karakola gectım dun gece ıfade verdıgım memurların olması gerekıyormus . Aldıgım bılgılere gore karakol bankayla yazısma ıcerısınde oluyolarmıs. Ve net saatı bıldıgım ıcın o saatte butun akbank atmlerı kameradan bakılıp tespıt edılcekmıs. Buyuk bir ihtimal bulunur dedi. Ayrıca bankayı aradııgmda 500 lira nakit gırısımınde bulunmus lımıtım olmadıgı ıcın vermemıs. Ama sitresten sormayı unuttum sıfreyı bılmeden nasıl nakıt avans ıstıyo ? Gelısmelerı burdan yazıcam arkadaslar ıyı dıleklerınız ıcın tesekkurler..
Geçmiş olsun..Sanırım kartsız işlemlerden,kimlik bilgilerinizden yararlanmış..
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • fb
  • 4 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ocak 02, 2013, 14:41:39 »
Germiş olsun. Benimde başıma gelmişti. Hemen karakola gidip zabıt tutturacaksınız. Gazete ilanına gerek yok artık. Karakoldan bu sekilde soylemişlerdi. O zabıt ile nufus mudurlugune gittiginizde hem işliyorlar yeni nufus kagit istem nedenini hemde ucretsiz alabiliyorsunuz. Hemen tüm kartlari kredi kartlarınızı kapattirin.
Cuzdanı dusurdugum gece zabıt tutturdum.. Nüfüs cüzdanını ucretsız alabılecegımden emınmısınız eger oyleyse hemen bugun ıslemlerı halledeyım aksama gıdıcem cunku finallerim var 1 hafta denızlıde olmucam ..
Corolla 98 Xei Ac 114 Hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • fb
  • 4 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ocak 02, 2013, 14:43:55 »
Vergi dairesiyle flan ugrasmadım artık zaten karakolda ıfadem var elımde evragımda var cuzdanı dusurdugume dair. Sabahdan tekrar karakola ugradım hırsızın hangı bankadan hangı saatte para cekmeye calıstıgını bankadan ogrenmıstım zaten bunları memura soylerek kameraların ıncelenmesını ıstedım sıkayetcı oldum. Eger bulunursa mahkemeye verebılırmıyım bu herıfı ogece bana cektırdıgıklerını fıtıl fitil getırtmek ıstıyorum :)
Corolla 98 Xei Ac 114 Hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 2900
  • Model Yılı: '13
  • 7 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ocak 02, 2013, 14:48:18 »
karakolada gitsen cezası var diye biliyorum , bedavaya vereceklerini hiç sanmıyorum ;
http://kamusalrehber.com/nufus/nufus-cuzdani/50-nufus-cuzdani-kayip-calinma-durumu-yapilacaklar.html
2000 toyo 1.3 efi 86 h.p BRC sıralı sistem satıldı

2013 seat ıbıza style yeni aracım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • fb
  • 4 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ocak 02, 2013, 14:54:24 »
Az once nufus mudurlugune aradım soyledıklerı suydu. Eger cuzdanının calındıgını soyleseydın olay yerınde ınceleme yapılırmıs boyle oldugunda nufus cuzdanını cıkartırken ucret odemıyomussunuz ama ben cuzdanı dusurdugum dedıgım ıcın malesef cezamı yatırcam. Yılbası gecesı karakola gıtmeden once bı polisle karsılasmıstım bi sorayım dedım kendısı bana sakın cuzdanımı dusurdum deme calındı de flan demıstı bende karakola gıttıgımde yallan soylemek ıstemedım dogru olanı soylemıstım polis haklıymıs neden oyle dedıgını sımdı anladım :)
Corolla 98 Xei Ac 114 Hp