0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben kar lastiği ile de denedim, orjinal lastikleri ide. Farketmiyor. Çok rahatsız edici bir şekilde kendi kendine taş atıyor. Lastikleri değiştirilirken iyice nceledim, ön lastiklerin üzeri keçe benzeri, hafif yumuşak bir malzeme. Arakalar ise bildiğin plastik. Tozluk taktırayım dedim, bulunduğum ilçede bulamadım. Sanırım internetten falan alıp kendim takacağım. Bilmiyorum sorun çözülür mü ama deneyeceğim.
çok şaşırdım 2002 2007 corollalarda davlumbazlar yumuşak bir malzeme ile kaplı ve taş sesi kesinlikle yok, corollamı satım Yaris aldım sıfır ancak bundada davlumbazlarda koruma yok.
Arka cam kumandalarının ergonomisiyle alakalı sadece.Biraz daha ileri de olsa daha iyi olabilirmiş.Ama kapının iç tasarımı öyle.Cam üstü rüzgarlığı ile sorun çözülür bence.
Yok abi ya Aurislerde çamurluklarda bahsettiğin malzemeden var.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=47836.0
Mustafa madem bu kaplama var , nerden geliyor bu taş sesi ? ozaman davlubazlara değil aracın başka bir yerine çarpıyor demektir yanılıyormuyum ?