Gönderen Konu: stop etme  (Okunma sayısı 1066 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
stop etme
« : Aralık 29, 2012, 02:41:50 »
öncelikle herkese iyi geceler 97model xei aracımın stop etme sorununu hala gideremedim. ilk tamirciye gidişim:gaz ayarına soktu araba gaz ayarına gelmıyor dedi ve rolanti ayar valfinde arıza olabilir dedi ve ayarı manuel yaptı daha sonra subap ayarı istiyor dedi . bende ikna olmadım ve ikinci bir ustaya gittim oda subap ayarı dedi. üçüüncü ustaya gittim oda subap ayarına gerek yok bu arabalar subap ayarını kendi yapar dedi kelebegin oradan  bi ayar yaptı  araba sıcakken  o an için düzeldi ama sabah yine stop etti araba. ve çok fazla yakmaya basladı klmtrede gazda 500 lra yakıo 4 ustada araba motor hava alıyor olabilr dedi kafam çok karışık  hiç kimseye elletmedim arabayı çekindigim için ben bartındayım sanayiside okadar iyi degil gibi bana yardımcı olacak arkadslar varsa bizzzat görüşelim yakın yerlerde gidebilrim görüşlerinizi önerilerinizi bekliyorum >:(

Toyota Club Türkiye

stop etme
« : Aralık 29, 2012, 02:41:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: stop etme
« Yanıtla #1 : Aralık 29, 2012, 09:34:32 »
subaplarınızda büyük bi ihtimal sorununuz var gecen sene aynı sorunu bende yasadım lpg de acayip bi sesle patlatma yapıyorsu ve 60 krş yakıyodu benzını sormayın bile sonra toyotranik servisine gittim ögrendık kı 4 subapdan 3 tanesi yanmış. oyle bişey kı cok yakıp azz kaçıyordu.Yanmasnın sebebi 2 sene boyunca sürekli lpğ de kullnılmasından kaynaklanıyormus.Bu aradaatesleme sistemlerinizi de orjınal  alın alırken sakın piyasa malı almayın eger şüpheleniyorsanız.
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 30, 2012, 00:24:05 »
subap ayarı bu  arabarda olurmu  en son gittigim usta kendisi ayarlar dedi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 30, 2012, 10:32:31 »
subap ayarı bu  arabarda olurmu  en son gittigim usta kendisi ayarlar dedi
oluyor hocam bir hava filtresinin ordan bi fişi cihaza takıp ayarlamasını yapıyorlar olmaa dıyenlere bakmayın onlar bu arabalardan anlamıyor sakın o ustalara da yaptırmayın
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...