0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Bizim eski arabanın(Ford Fiesta 2006) kelebek camını kırıp içindeki oyuncak arabayı almışlar.
Abi geçmiş olsun bende desi iyi diye biliyorum . Fazla pahalı bir şeyde değil diye biliyorum bence de taktırmakta fayda var . Hikmet oyuncağıyla nasıl yetinmişler gerçeği dururken .
Geçmiş olsun, İstanbulda terörist çok.Alarm için Cenmax veya Desi ilk aklıma gelenler.
Abi bu işin uzmani desi alarm. Istanbulda ki şubelerinden herhangi birinde taktırabilirsin. Gecmiş olsun.
Bence araciniz kaskoya uygunsa alarm yerine kasko yaptirmanizi tavsiye ederim
Abi geçmiş olsun bende desi iyi diye biliyorum . Fazla pahalı bir şeyde değil diye biliyorum bence de taktırmakta fayda var .
Geçmiş olsun, önemli olan alarm taktırmak değil araca uyum sağlamasıdır. Bazı alarmlar sadece öterler halbuki sistem bu olmamalı, İmmobilizerla birlikte çalışmalı ki bir yararı olsun. Benim tavsiyem servisteki Cenmax alarmı taktırmanız araca uyum sağlamalıdır.
Sercan abi, İmmobilizer ne işe yarıyor. Benim arabada İmmobilizer var. Eğer ben aracın kapılarını açmadan önce kapıyı zorlamışlarsa, araba çalışmıyor parklar yanıp sönüyor. Sonra arabayı kilitliyorum 1 dk bekliyorum açıyorum eski haline dönüyor. Sanırım bu işe yarıyor.
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Alarm bu tür olayları engellemiyor maalesef. Eğer aracınız ile full entegre bir alarm almayacaksanız kırmızı yanıp sönen bir led ile bu işi çözebilirsiniz.
Geçmiş olsun. Toyota servisler, cenmax kullanıyor sanıyorum.
amin Ali hocam inşallah hiçbirimiz yaşamayız bir daha.. bu arada Ali hocam araç ile full entegre derken ne demek istediniz tam anlayamadım.. immobilizer ile mi bağlantılı olmalı yani? servisin taktıklarından mı bahsettiniz.. servisi aradım bugün cenmax marka takıyoruz dediler..
Evet servisin takacağı ve aracınız ile uyumlu olması önemli, sonradan takılan alarm sistemleri genelde zamanla sorun çıkartıyorlar ve normal kullanımda bile can sıkabiliyor. Entegre olmasından kastım Sercan'ın belirttiği husus idi, zaten servis ile görüşmüşsün.Ama yine söylüyorum araç içinden hırsızlık için taktıracaksanız taktırmayın, aracın çalınmasına karşı taktıracaksanız taktırmayın sigorta yaptırın ya da araç takip sistemi taktırın. Alarmın caydırıcılık dışında hiçbir faydası yok, caydırmak için yanıp sönen kırmızı bir led lamba işinizi görecektir. 2008'den bugüne kadar alarm olmayan araçları kullandım tek hırsızlık olayı ben arabanın içinde otururken oldu, varın gerisini siz düşünün