0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaş niye kurcalıyon arabanın orasını burasını
olmaz olmaz birşey gerekli uygulamayı yapmışsın zaten sert fren yapıp hava kalmadığına emin olduysan sorun olmaz ... Ama kardeşim neden kurcalıyosun arabanın orasını burasını ufak bir hata kötü sonuçlar doğurabilir
Abi şunca senedir az buçuk tanımışsındır beni kurcalamayı seviyorum kurcalayarak öğreniyorum Sanırım biraz daha erken abs devreye giriyormuş gibi geldi Yok bu olayda ufak bir hatada sıkıntı olur bu fren konusu hassas bir konu :/
kardeşim işin aslı basit bir iş değil sen güzelce bir kontrol et borularda hiç hava kabarcığı kalmaması lazım birde su ile kesinlikle temas etmemesi lazım üzerine su kaçmadığında emin ol ... kapağını açınca birşey olmaz diye düşünüyorum... ama değişimi zor oluyor onun ... önemli konular bunlar ben sorumluluğu atayım üzerimden bir ustaya danış bence ayak üstü
ben dün balataları değiştirirken kapağı açtım pistonu geri iterken hava yapmasın diye işimi bitirdim kapağı taktım hiç bir şey olmaz sıkıntı yapma
sanayide dükkandayım dua et sordum şimdi ayak üstü bosch tune servis ustasına birşey olmaz dedi
Bir şey olmaz, iki ay önce bende açıp birazını enjektör ile aldım çünkü kitapçıkta gösterilen seviyeden fazla duruyordu.
Arkadaşlar bilginiz olmadan bu tip şeyleri yapmayınız. O seviye fren balatası bittikçe aşağı iner diye biliyorum. Sizin onu eksiltmeniz fren balatanızın bitmeye başlamasıyla zaten seviyesi düşecek olan hidroliğin dahada düşük olmasına sebep olabilir. Lütfen bir bilene danışınız. Fren çok önemli bir konudur.
Tövbe et..
Kurcala kurcala iyidir öğreniyosun işte...sıkıntı yapma durmazsada patlarsın bir yere
Tehlikeli yerlerde dolanma o zaman kedi misali