Gönderen Konu: Zeynep bebek!  (Okunma sayısı 1245 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Zeynep bebek!
« : Aralık 26, 2012, 23:30:29 »
 Selam, haberlerde herhalde hemen herkes izlemiştir Marmaris-Datca yolunda kazadan 26 saat sonra bulunan bebeciği. Gerçekten hayat, her yönde ve her an değişebiliyor. Umarım geride kalanları o bebeciği en iyi şekilde sahiplenir.
Sorumlulukları olanlar bir kat daha dikkatli olmalı trafikte, trafikteki diğer insanların yanında kendi sorumlu olduğu kişiler için de.

Toyota Club Türkiye

Zeynep bebek!
« : Aralık 26, 2012, 23:30:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
Ynt: Zeynep bebek!
« Yanıtla #1 : Aralık 26, 2012, 23:52:59 »
Bu olaya kader mi denir bilmiyorum.Ama askerlerimizin bebeği sahiplenişi,ilgisi beni çok gururlandırdı.Yani,askerlerimizle gurur duydum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 27, 2012, 00:05:39 »
Bu olaya kader mi denir bilmiyorum.Ama askerlerimizin bebeği sahiplenişi,ilgisi beni çok gururlandırdı.Yani,askerlerimizle gurur duydum
   Rahmetli baba asker olduğu için...
Selam, haberlerde herhalde hemen herkes izlemiştir Marmaris-Datca yolunda kazadan 26 saat sonra bulunan bebeciği. Gerçekten hayat, her yönde ve her an değişebiliyor. Umarım geride kalanları o bebeciği en iyi şekilde sahiplenir.
Sorumlulukları olanlar bir kat daha dikkatli olmalı trafikte, trafikteki diğer insanların yanında kendi sorumlu olduğu kişiler için de
   Ülkemiz sürücülerinin en büyük sorunu da bu zaten.Kendileri dışında ki insanları hiçe saymaları.İnsana saygı olmadıkça sıkıntılar hiç bir zaman azalmaz...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • fb
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 27, 2012, 00:07:40 »
Bilmeyenler için

Datça'da meydana gelen trafik kazasında anne ve babası hayatını kaybeden ve olaydan 25 saat sonra yaralı olarak bulunan 1 yaşındaki Zeynep'in tedavisi GATA devam edecek.
Arşive EkleArkadaşına GönderYazdırYorum Yaz
MUĞLA - Zeynep Bebek, Marmaris Devlet Hastanesi'nde yapılan son kontrollerinin ardından dün gece Marmaris'e gelen halası Cansu Birdane ve dayısı Bilal Albayrak tarafından alınarak, askeri ambulans ile Dalaman Askeri Havalimanı'na götürülecek. Zeynep bebek, burada hazır bekletilen ambulans uçakla GATA 'ya sevk edilecek.

Marmaris Jandarma Komutanı Yarbay Cafer Öz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazadan sonra bebeğin Marmaris Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığını belirterek, “ Genelkurmay Başkanı 'nın özel talimatı ile Zeynep bebeğin tedavisi için Dalaman Askeri Havalimanına özel askeri ambulans uçak gönderildi. Askeri uçak, Zeynep bebeği GATA'ya götürecek. Şu an bebeğin son kontrolleri yapılıyor. Buradaki süreç tamamlandıktan sonra Zeynep bebek, askeri ambulans ile eskort eşliğinde Dalaman'a gidecek” dedi.

Öte yandan, Marmaris Devlet Hastanesine gelen çok sayıda basın mensubu ve Ahmet Murat Birdane'nin mesai arkadaşları, Zeynep bebeği görebilmek için hastane bahçesinde bekliyor.

Zeynep bebeğin Datça Cumhuriyet Başsavcılığı 'nın izni ile halası ve dayısına teslim edileceği bildirildi.

Marmaris-Datça Karayolu'nun 35. kilometresindeki Balıkaşıran mevkisinde önceki gün, Astsubay Ahmet Murat Birdane'nin kullandığı otomobil yaklaşık 100 metrelik uçuruma devrilmiş, kazada astsubay ve eşi hayatını kaybederken, 1 yaşındaki kızları Zeynep olaydan yaklaşık 25 saat sonra jandarma ve sağlık ekiplerince sağ olarak bulunmuştu.
Corolla 98 Xei Ac 114 Hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 27, 2012, 12:53:09 »
Bu olaya kader mi denir bilmiyorum.Ama askerlerimizin bebeği sahiplenişi,ilgisi beni çok gururlandırdı.Yani,askerlerimizle gurur duydum.
+++
Rahmetli asker olmasa bile sahipleneceklerine eminim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 27, 2012, 12:57:36 »
aynen :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 28, 2012, 15:08:28 »
+++ Rahmetli asker olmasa bile sahipleneceklerine eminim
   Askerin yardıma koştuğu,sahiplendiği bir çok olay mevcut.Bunları medyaya yansıdığı kadarıyla görüyoruz ve duyuyoruz hepimiz.Adı geçen olayda bütün imkanların seferber edilmesinde rahmetlinin asker olmasının faydası sergilenmiş oldu.Ayrıca Tsk'nın Zeynep bebeğin bütün eğitim masraflarını üstlenmeleri de çok ayrı bir incelik.Vefat eden personeline ve geride kalan yakınlarına Tsk dışında hiç bir kurumun sahip çıktığını ya da çıkacağını hiç sanmıyorum.Buna babamın yıllarını verdiği emniyetin bile...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 28, 2012, 15:21:13 »
Ormanda 25 saat kalmış :(. Allah bebeğin yardımcısı olmuş. Allah korusun vahşi hayvan(domuz, yılan vs.) gelebilirdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 29, 2012, 11:07:57 »
Ormanda 25 saat kalmış :(. Allah bebeğin yardımcısı olmuş. Allah korusun vahşi hayvan(domuz, yılan vs.) gelebilirdi.
evet, domuz denk gelse çocuğu yerdi.