0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elin değmişken şu plakalıgın lambasınıda beyaz yapsaydın daha güzel görünürmüş geçen Haziran yada bütünleme zamanımıydı tam hatırlamıyorum Aöf sınavlarının olduğu gün üniverstenin orda gördüm sanki aracınızı osmaniyede.
kapı hala yamuk gibi
Masallah kucuk dokunuslarla farklı ve guzel olmus kazasız belasız
Maaşallah, bir daha zarar görmemesi dileği ile. Geri vites lambasını kırmızı mı yaptın?Bu arada plakam özel yazmış, ben özelliği fark edemedim. Özelliği söyler misin?
güzel olmuş yakışmış...
abi tek sorun plaka ve logoyu kırmızıya boyaman sanki geri kalanı on numara ellerine sağlık
teşekkürler kardeşim plakamda ne var yazı şekli mi olmamış ? logo zaten yapıştırma çıkarırız cnm önemlimi
aynen sade bir şey yap bence benım kı de bole bende değiştircem
Mesela neler yapılabilir sadelikten yana ? bagaj çıtasına krom kaplama düşünüodum ama almayayım abartıya kaçmayayım sonra
Teşekkürler . amin hayırlısı Evet kırmızı yaptım. Plakmın Özellikleri (EL)egant . elegant paketi olması ve el olması. ayrıca 001 olması
Zaman bulursam yaptırcam bide gitmişken xenon taktırayım diyorum uzun kısalara. Olabilir genelde üniversitenin orada zaten araba. sınava mı gelmiştin osmaniyeye akraba felan mı var. tekrar gelmeyi düşünürsen görüşelim .
plakayı değiştir logo da ki etiketide sök istersen ondan sonra bakalım abi
Anladım. İlanda görmüştüm arabayı, plaka özel olduğu için verilmeyecek diyordu.
Aöf bürosunun müdavimiyim dörtyolda oturuyorum ben zaten sınavlar için gelip gidiyorum nasipse görüşürz birgün inş.
vayyy vayyy vayyy corollaya bak