0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar corollam ile bir kaç gündür sorun yaşıyordum biliyorsunuz. su sızıyordu aracıma.neyse konuya gireyim serviteyken avensis test sürüşü yaptım ve saatış temsilvisi ile baya bir sohbet ettik. forumda bir arkadaşın yayınladığı fotodaki gibi olacakmış yeni corolla..aurise beniyor ön yüz.. sürpriz ise şu avensis,auris,verso ve yeni corollalarda cvt 1.6 şanzıman da olacakmış. ben ısrarla versoda olmadığını söledim ve bana bölgeye özgü araçlar her zaman olur. onun için türkiyeye özel 1.6 cvt şanzımanlı verso üretileck. avensiste aynı olacak... yeni corollada da artık cvt 1.6 7 ileri satışımız olacak. 4-5 ay içerisinde bütün bombalarımızı patlatacağız toyota olarak dedi.. ve sonuncu tanıtım corolla için temmuz ayı sonu olacak dedi...bu muhabbet ile bana da beklememi tavsiye etti cvt için.. pişman olmayacaksınız dedi...
ben baya umutluyum yoksa almanlar bu piyasayı alıp götürür )) baş edemezler yenilikler navi falan yapılmazsa. malum memlekettte vw grubuna hasta inan sayısı cok ve doğuş grubu 6 ayda bir yok farını değişip yok sinyal lambasını değiştirip sanki yeni bir modelmiş gibi çakıyo piyasaya..o dergilerede fazla kanmamak lazım okuyoz hep vw birinci!!!!!!!!! normal yani paso alman dergisi kalkıpta japonu isveç otosunu yada asyalıyı 1. yapacak değil ya:)))
Cvt sanzumanı koyunca üstünede 5-6 bin lira koyacak oda var..
toyota şu an sorunsuz kimliğinin ekmeğini yemekle meşgul. bakalım ekmek bulamayınca pasta yiyebilecek mi göreceğiz.