Gönderen Konu: yeni corollaa avensis verso için sürprizzzz  (Okunma sayısı 1422 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
yeni corollaa avensis verso için sürprizzzz
« : Aralık 25, 2012, 20:00:37 »
merhaba  arkadaşlar corollam ile bi kaç gündür sorun yaşıyordum biliyorsunuz. su sızıyordu aracıma.neyse konuya gireyim serviteyken avensis test sürüşü yaptım ve saatış temsilvisi ile baya bi sohbet ettik. forumda bi arkadaşın yayınladığı fotodaki gibi olacakmış yeni corolla..aurise beniyor ön yüz.. sürpriz ise şu avensis,auris,verso ve yeni corollalarda cvt 1.6 şanzıman da olacakmış. ben ısrarla versoda olmadığını söledim ve bana bölgeye özgü araçlar her zaman olur. onun için türkiyeye özel 1.6 cvt şanzımanlı verso üretileck. avensiste aynı olacak... yeni corollada da artık cvt 1.6 7 ileri satışımız olacak. 4-5 ay içerisinde bütün bombalarımızı patlatacağız toyota olarak dedi.. ve sonuncu tanıtım corolla için temmuz ayı sonu olacak dedi...bu muhabbet ile bana da beklememi tavsiye etti cvt için.. pişman olmayacaksınız dedi...
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Toyota Club Türkiye

yeni corollaa avensis verso için sürprizzzz
« : Aralık 25, 2012, 20:00:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni corollaa avensis verso için sürprizzzz
« Yanıtla #1 : Aralık 25, 2012, 20:43:29 »
merhaba arkadaşlar corollam ile bir kaç gündür sorun yaşıyordum biliyorsunuz. su sızıyordu aracıma.neyse konuya gireyim serviteyken avensis test sürüşü yaptım ve saatış temsilvisi ile baya bir sohbet ettik. forumda bir arkadaşın yayınladığı fotodaki gibi olacakmış yeni corolla..aurise beniyor ön yüz.. sürpriz ise şu avensis,auris,verso ve yeni corollalarda cvt 1.6 şanzıman da olacakmış. ben ısrarla versoda olmadığını söledim ve bana bölgeye özgü araçlar her zaman olur. onun için türkiyeye özel 1.6 cvt şanzımanlı verso üretileck. avensiste aynı olacak... yeni corollada da artık cvt 1.6 7 ileri satışımız olacak. 4-5 ay içerisinde bütün bombalarımızı patlatacağız toyota olarak dedi.. ve sonuncu tanıtım corolla için temmuz ayı sonu olacak dedi...bu muhabbet ile bana da beklememi tavsiye etti cvt için.. pişman olmayacaksınız dedi...
Bilmiyorum ama bence yine umutlandırıp umutlandırıp duvara çarpacaklar gibi geliyor.Bende bekliyorum yeni corollayı ancak şöyle bir varki avensis daha yeni makyaj geçirdi.Belki ağustostan sonra piayasaya sürebilirler(çok düşük ihtimal ama) piyasaya sürülse bile corolladan yüksek olacaktır fiyatı.Şuan aralarında çok az fark var yeni kasa corolla gelince 60000 seviyelerinde göreceğiz muhtemelen peki avensis bu seviyede duracak mı ? Sanmıyorum....Makyajlı kasa çıkacağında size söylenenlerin benzerleri ve hatta bana makyajlı kasada navigasyon elegant exradan itibaren standart olacak denilmişti.Kasa makyajlandı cvt 1.6 için ortada yok bu yetmezmiş gibi satarken kısa bi süre sonra navigasyon için gerekli altyapı hazırlanacak arayıp bilgi vereceğiz dediler.Hala ne yaptıran var nede bunu söyleyen bayiler.Yani çok umutlanmayın bence.Bende istiyorum size söylenenlerin gerçek olmasını elbette ama ne yazıkki zor görünüyor.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ocak 12, 2013, 22:27:26 »
şu auris gelsede bi görsek ya... arabayı değişecem sırf bakırcılar toyota da ki adamın demesinden dolayı bekliyorum yeni verso ve avensiste 1.6 otomatik cvt olacak die... zurisin test sürüşlerini izledim ahaber otorite programında baa beğenmişler aracı... off gelsede şu yeni araçlar bi göreydik... mart ayında çıkacak diyor bütün gazetelerde programlarda..ne die ocakla getirmezler ki:((((((

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ocak 12, 2013, 22:31:19 »
Ben baya umutluyum yoksa Almanlar bu piyasayı alıp götürür :))) baş edemezler yenilikler navi falan yapılmazsa. Malum memlekete vw grubuna hasta insan sayısı çok ve doğuş grubu 6 ayda bir yok farını değişip yok sinyal lambasını değiştirip sanki yeni bir modelmiş gibi çıkartıyor piyasaya. Dergilerede fazla kanmamak lazım okuyoruz hep vw birinci!!!!!!!!! normal yani sürekli Alman dergisi kalkıpta japonu İsveç otosunu ya da Asyalı'yı birinci yapacak değil ya:)))

-----düzeltme notu------

Kısaltılarak yazılan küfür ifadesi düzeltilmiştir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 13, 2013, 00:28:54 »
ben baya umutluyum yoksa almanlar bu piyasayı alıp götürür :))) baş edemezler yenilikler navi falan yapılmazsa. malum memlekettte vw grubuna hasta inan sayısı cok ve doğuş grubu 6 ayda bir yok farını değişip yok sinyal lambasını değiştirip sanki yeni bir modelmiş gibi çakıyo piyasaya..o dergilerede fazla kanmamak lazım okuyoz hep vw birinci!!!!!!!!! normal yani paso alman dergisi kalkıpta japonu isveç otosunu yada asyalıyı 1. yapacak değil ya:)))

dergileri ya da bayideki satış elemanlarını dinlemek yanıltıcı olur. herkesin kendi zevki tabi fakat toyota bu strateji ile doğuş grubunun gerisinde kalır. tasarım, performans, malzeme kalitesi ve yakıt ekonomisi açısından geride kalıyor artık. audi de aydınlatma grubu ve iç mekandaki değişiklikleri ile götürüyor bu işi. kimsenin kalkıp laf uzatabileceğini sanmıyorum bentley kullanmıyorsa. zaten bir aracın yeni modelinin bir önceki nesilden esintiler içermesi gerekir. bunun seviyesini üreticiler belirler fakat toyota gibi araçlarını şekilden şekle sokmaya devam eden markaların ikinci elde değeri düşmeye başlar bir müddet sonra. ayrıca toyota'nın sürekli dalgalanan fiyat politikası da ikinci elini büyük ölçüde etkiliyor. önce fahiş fiyattan satıyorlar, daha sonra yılın belirli bir döneminde aracın fiyatını neredeyse yüzde 10 seviyesinde indiriyorlar. ben şahsen toyota'nın yeni araçlarını özel olarak merak etmiyorum bile fuarda auris'e bindikten sonra. zaten araçların başında kimsenin olmayışı da toplumun nabzını doğrudan yansıtıyordu. toyota şu an sorunsuz kimliğinin ekmeğini yemekle meşgul. bakalım ekmek bulamayınca pasta yiyebilecek mi göreceğiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 13, 2013, 01:07:29 »
Cvt sanzumanı koyunca üstünede 5-6 bin lira koyacak oda var..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 13, 2013, 03:25:11 »
Cvt sanzumanı koyunca üstünede 5-6 bin lira koyacak oda var..
Valla koysun 1.6 dizel+cvt şanzıman avensiste desin 75000 lira(hatta 80000 olsun elegant extra için) yine satar yine satar.Passatta 1.6 dizel comforline dsg 80000 lira civarındayken hiç şansı kalmaz passatın o durumda.Ama tabiki toyota ne yapacak yine koyacak 2.0 dizel tek seçenek yapacak 100000 lira benzindede cvt diyorsan 1.8 al diyecek birde opsiyon sunmayacak,bu vergi dilimlerinde kusura bakmasınlar ama satamazlar.İnsanların beklentilerini karşılamak yerine bildiklerini okumakta ısrarcılar.Mesela corolla makyajlanırken ilk başlarda opsiyon falan yapmaya çalıştılar,bakıyorsunuz opsiyon var ama o opsiyonlu araç nerde yok.Almak istiyorum deyin en az 5-6 ay bekleyeceksiniz derler.Olmadı tekrar tek düzene devam.Hala bir cam tuşuna konulan ışıklandırmayı donanım olarak sayan bir şirketten ne beklersinizki? Yapsınlar skoda gibi madem opsiyonları fabrikada ayarlıyamıyorlar.Çoğu serviste takılıyor opsiyonlarının.O kadar geniş bir liste varki baktığınızda hangisini alsam diye düşünüyorsunuz.Ama Toyota'da tampon köşe koruyucu,bagaj filesi paspaslar bu kadar.Daha yeni yeni navigasyon falan olayına girmeye başladılar tabi o da çok çok iyi bir şekilde değil ama ileride belki bir şeyler olur.Amacım hiç bir markayı yermek veya yüceltmek değil yanlış anlaşılmasın.Gerek benim gerekse ailemin şimdiye kadarki bütün araçları Toyota olmuştur.Mekanik yönden hiç üzmemiştir bizi ama donanım yönünden biraz zayıfız ne yazıkki.Yinede gülü seven dikenine katlanır misali  :-[
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 13, 2013, 09:38:58 »
toyota şu an sorunsuz kimliğinin ekmeğini yemekle meşgul. bakalım ekmek bulamayınca pasta yiyebilecek mi göreceğiz.
Kesinlikle doğru
Bu gidişle vw, hyundai, kia gibi markalar toyotanın ekmeğini boğazında düğümleyecek gibi görünüyor
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ocak 13, 2013, 14:14:51 »
ertan sana katıllıyorum.. bu gidişle müşterisini iyiden iyiye kaptıracak diğer firmalara toyota bu şekilde satış yapmaya devam ederse... 2.0 türkiyede resmen intihar vergilerden dolayı.. 10 yaşında ki araba ile 1000 tl den az da olsa fazla vergi ödüyor.. 1.8 de yüksek .. türkiyede artık küçük hacimli turbolu motorlar götürüyor. atmosferik kalmadı toyota dan başka... ve neden hala cvt, dizel otomatik 1.6 veya 1.4 olayına girmiyor anlamak mümkün değil.. hem teknolojik araç yapacaksın hemde motoru küçülteceksin başka yolu yok... bizim insanımız alır alır sonra bi gıcık kaptımı daha araba satamaz olursun... sonra da odd nin açıkladığı verilerde sonda kalıp, distiribütör değiştirerek tekrar atağa gecmeye çalışırsın:))) aslında avrupa amerika pazarlarının araçları bizdeki gibi değil... mesela girin sitesine bir bakın venza, avalon vs araçlarına.. ne kadar şahane ... nie türkiyeye getirmezler ki??? corolla 16000 dolar... rav4 22000 venza 27700 highlander 28870 dolar... ama türkiyede kel corolla 40-50bin tl civarında az bişey donanımlısı:(((( venzaları neden getirmezler ki????