0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çakma veya gerçek adamlar 35000 km de bir bakımdan söz ediyor . İmkansız diye birşey yok .Biz burada 10000 km yi yağ uyarısı almadan yaptık mı kıçımız tavana değerken adamlar ağızlarını 35000 km den açıyor ve bunu küçümsüdüğümüz bir markanın kullandığı motoru kullanarak söylüyorlar . Gerçi ben 35000 km diye bir şeyde okumadım ve bu bakım aralığıyla aracın uzun yıllar sorunsuz kalacağını sanmıyorum . Bana göre Türkiye şartlarında bakım aralığı en fazla 15000 km de bir olmalı . Renaultta 20000 km de bir bakım aralığı dediğinde inanmayanlar olmuştu ama adamlar yapıyor .
ne yapsın adamlar doblonun aynısını yapmışlar birşeyler atıp tutacaklarki satılacak mahmut kardeş 35 bin bakıma girmesi demek full sentetik yağ konulcak demek birazda katkıyla ömrün uzatırız diye düşünüyorlar bütün mesele bu ikinci bakımda motorda yağ kalmaz yalnız
Ben çok beğeniyorum abi Bu Dobloları.
Oh ne güzel Buick regala opel amblemi tak insignia diye sat, dobloya tak combo diye sat... Birde 1.6 motorların 90lığı 110luğu hikayesi nedir merak ediyorum. Connectlerde, partnerlerde var aynı durum.
sen bence arabadan zerre anlamıyorsun. buick regela vauxhall opel hepsi aynıdır.yani hepsi opeldir ama siyasi nedenlerden dolayı büyük bir ihtimalle farklı isimlerde sunuyorlar diğer ülkelere yani öyle çakma falan değildir önce araştırın sonra çamur atmaya kalkın