0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
depoda yılı tam olarak 4 hane şeklinde yazıyorsa gitmene gerek yok mesela örnek 2004 ün deposuysa eğer direk 2004 yıl olaraksa gerek yok ama 04 olaraksa mecbur istiyorlar sızdırmazlığa gitmenizi ( temmuz da böyle idi ) kanun değiştiyse bilemem .
evet gerek yok tam yazıyorsa yada yazmıyorsa bile hafif kusurlu geçiyor sadece sıfır takılan lpg de istiyorlar raporu
aman siz yine iyi baktırın adam gibi bir gazcıya orada 1 sorun çıkarsa 2 . dede sorun çıktığında muayene yanıyor bilirisiniz ..
aracımda bir sıkıntı yok ya dosya yakmam
Serdar kardeşim bizim bildiğimiz hep duyduklarımız bu işler belli olmaz blidiğimiz yeni çıkan tuvtürk yasasında böyle ama bu yasalar bir gecede değişiyor sen en iyisi tuvtürk müşteri hizmetlerini bir ara net bilgi al olur ya isterler vs git gel yapmazsın bir daha
ben ekim ayında muayeneye gittim sızdırmazlık raporu onlar kendileri verdiler hemde ücretsiz. Eksoz muayenesini de yaptılar. TMMO' da ücret karşılığı veriyorlar aynı raporu ben tüv e sordum bu rapor kalkmadı mı diye onlarda kalkmadı ama biz ücretsiz veriyoruz dediler..
aynı olduğunu sanıyorum haraççıya mı gideceksiniz muayneye ?
http://www.arac.muayenesi.com/bilgiler/35-muayene-istasyonu/78-istanbul-istasyon.html#haracci buradan arayın bilgi alın
tamam o zaman iyi ama sen yine de gitmeden bir baktır bir gazcıya yada sabunlu su yap kendin bir kontrol et kaçak falan olmasın ne olur ne olmaz bir kere de geçmen ümidi ile
evet bir kontrol et bence gitmeden çakmağı yak bağlantıları kontol et zaten kaçak var ise salisede anlarsın