Gönderen Konu: gördüm.. çok beğendim  (Okunma sayısı 2407 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
gördüm.. çok beğendim
« : Aralık 24, 2012, 14:21:52 »
arkadaşlar aile otomobili almak istiyorum.... ve versoyu gördüm görüntü olarak çok begendim ..geniş bagaj 7 koltuk vs herşeyiyle çok hoşumuza gitti aile olarak.... maksimum 30 bin tl civarı bütçem var....  kullanıcıları olarak 1.6 lpg lisini bu aracın tavsiye edermisiniz..... uzun yıllar kullanacagım bi arac düşnüyorum.. teşekkürler ilginize...( bu ara forumlara baktım googla arattıgımda baya zor buldum boyle detaylı bi forumu..rastgele bakarken.. )

Toyota Club Türkiye

gördüm.. çok beğendim
« : Aralık 24, 2012, 14:21:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: gördüm.. çok beğendim
« Yanıtla #1 : Ocak 05, 2013, 18:10:07 »
Şimdiden hayırlı olsun Servet Bey. Konuları incelerseniz, lpg li verso sahiplerine ulaşabilirsiniz.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 12100
  • Model Yılı: '15
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 06, 2013, 13:09:57 »
tavsiye ederim bende de var 2006 da sıfır aldım comfort modelini hala kullanıyorum.ford grand c max lerin içi dar versolara göre ,bu katagoride en geniş araç diyebilirim
44 MALATYA 44
2007  verso comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #3 : Ocak 08, 2013, 15:36:03 »
ilginize teşekkürler arkadaşlar......  32.000 tl bütçeye kadar... hatasız ve normal olan araçlardan satılık olan varsa burdan mesaj atabilir..takip ediyorum  :)))  servet ayhan ısparta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 08, 2013, 15:38:52 »
Verso konusunda Tuncay Şahin ile görüşmenizi tavsiye ederim. Konu başlığı Verso + LPG olsa şimdiye gelirdi :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 08, 2013, 21:01:46 »
Verso konusunda Tuncay Şahin ile görüşmenizi tavsiye ederim. Konu başlığı Verso + LPG olsa şimdiye gelirdi :)
Biri benden mi bahsetti. :9 abi deme öyle yaa..
Servet bey 2006 elegant var bende.Bundan önce 2004 corolla hb kullandım.Araba güzel ama tek kötü yanı kasaya göre 1,6 az kalıyor.Bende bu yüzden daha yeni yeni ısınıyoum arabaya.Araba ya alıstıktan sonra başka arabalar ufak ve garib gelebilir.YÜksek sürüş keyfi ve ,içinin yayla gibi olması bence bu fiyatlara alınacak en güzel araba.Geçen sene 38 binde d.bakırdan almıştım.
Kendi aracım satılık ama fiyat size uygun gelmeyebilir.2006 elegant 57 bin civarlarında.Orjinal km si.en son 40 bin bakımı serviste yapılmı 50 ve 60 bin bakımı dışarda yapılmıs.(60 bin diyorum 57 binde olmasına ragmen  yaptırdım).lpg si 35 bin km de takılmış.Landi renzo lpg vaR.Şehir içi 350 km yapıyor.1 depo lpg ile.(38 lt alıyor)
Orjinal gümüş gri kazası belası değişeni boyananı eziği  felan birşey yok.Ali, abi ve vedat bindi.Vedat 100 cm kullanma şansıda buldu :)
Fiyat olunca ister inanın ister ınanmayın 35 e kendım aldım.bu fiyata yakın birşeylerede satarım.Alan olursa olur olmazsada binerim.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 209000
  • Model Yılı: '04
  • 34 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 09, 2013, 11:46:37 »
arkadaşlar aile otomobili almak istiyorum.... ve versoyu gördüm görüntü olarak çok begendim ..geniş bagaj 7 koltuk vs herşeyiyle çok hoşumuza gitti aile olarak.... maksimum 30 bin tl civarı bütçem var....  kullanıcıları olarak 1.6 lpg lisini bu aracın tavsiye edermisiniz..... uzun yıllar kullanacagım bir arac düşnüyorum.. teşekkürler ilginize...( bu ara forumlara baktım googla arattıgımda baya zor buldum boyle detaylı bir forumu..rastgele bakarken.. )
almayı düşündüğünüz model elegant olsun. comfort ile elegant arasında 2-3 bin tl fark olmasına rağmen değer. özellikle VSC (viraj denge kontrol) elegant modelinde var ve güvenlik açısından oldukça önemli.
2004 VERSO ELEGANT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 09, 2013, 11:53:40 »
Kuzenimde var..Bu yaz tatile gitmiştik,aracın yol tutuşu iç genişliği ve konforu iyi..Tüplüydü ve çokta memnun..Bende beğendim..
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2007 VERSO COMFORT LPG...
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 14, 2013, 23:24:46 »
2007 Verso ya değişebileceğim tek araç yeni kasa verso!!! o kadar yani. hani abartıyorum gibi gelecek ama 12.01.2013 te 100 km de 8,2 lt lpg yakmış... o cüsseye yakıt süper.
HAYAT 3,5 İLE 4 ARASINDADIR... YA 3,5 ATARSIN YA 4*4 LÜK YAŞARSIN...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ocak 14, 2013, 23:29:37 »
Trafiktan trafige değişiyor demekki.Günlük ş.içi 35 km en düşükk 9,2 ltr sunda 10,1 gösteriyor.Ama 1,6 araçlarla hemen hemen aynı yakıyor.Ben bir türlü sevemedim versoyu acıkcası büyük hevesle arastırdım temizinide bulduk.Ama freah iç hacım dısında hiç bir yanını sevmedim.Birde yüksekten sürüş keyfi de sedanlardan daha iyi.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
gördüm.. çok beğendim
« Yanıtla #11 : Ocak 15, 2013, 00:18:15 »
Trafiktan trafige değişiyor demekki.Günlük ş.içi 35 km en düşükk 9,2 ltr sunda 10,1 gösteriyor.Ama 1,6 araçlarla hemen hemen aynı yakıyor.Ben bir türlü sevemedim versoyu acıkcası büyük hevesle arastırdım temizinide bulduk.Ama freah iç hacım dısında hiç bir yanını sevmedim.Birde yüksekten sürüş keyfi de sedanlardan daha iyi.

Sen ne yanar döner bi adamsın abicim :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ocak 15, 2013, 00:26:20 »
Sen ne yanar döner bir adamsın abicim :)
çok teessüflerimi ivedilik ile bildiririm.İyi yönlerini söyledim abi..SATILIK 2006 VERSO BOYASIZ DARBESİZ KAZASIZ 60 BİNDE
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
gördüm.. çok beğendim
« Yanıtla #13 : Ocak 15, 2013, 00:35:18 »
çok teessüflerimi ivedilik ile bildiririm.İyi yönlerini söyledim abi..SATILIK 2006 VERSO BOYASIZ DARBESİZ KAZASIZ 60 BİNDE

Satınca ne alacaksın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ocak 15, 2013, 00:39:03 »
temiz civic varmı :)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
gördüm.. çok beğendim
« Yanıtla #15 : Ocak 15, 2013, 00:40:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Ocak 15, 2013, 00:47:28 »
Başka kapıya :)
ısrar etmem bak benı biliyon abi :)
2011 d4d Corolla