0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Verso konusunda Tuncay Şahin ile görüşmenizi tavsiye ederim. Konu başlığı Verso + LPG olsa şimdiye gelirdi
arkadaşlar aile otomobili almak istiyorum.... ve versoyu gördüm görüntü olarak çok begendim ..geniş bagaj 7 koltuk vs herşeyiyle çok hoşumuza gitti aile olarak.... maksimum 30 bin tl civarı bütçem var.... kullanıcıları olarak 1.6 lpg lisini bu aracın tavsiye edermisiniz..... uzun yıllar kullanacagım bir arac düşnüyorum.. teşekkürler ilginize...( bu ara forumlara baktım googla arattıgımda baya zor buldum boyle detaylı bir forumu..rastgele bakarken.. )
Trafiktan trafige değişiyor demekki.Günlük ş.içi 35 km en düşükk 9,2 ltr sunda 10,1 gösteriyor.Ama 1,6 araçlarla hemen hemen aynı yakıyor.Ben bir türlü sevemedim versoyu acıkcası büyük hevesle arastırdım temizinide bulduk.Ama freah iç hacım dısında hiç bir yanını sevmedim.Birde yüksekten sürüş keyfi de sedanlardan daha iyi.
Sen ne yanar döner bir adamsın abicim
çok teessüflerimi ivedilik ile bildiririm.İyi yönlerini söyledim abi..SATILIK 2006 VERSO BOYASIZ DARBESİZ KAZASIZ 60 BİNDE
temiz civic varmı
Başka kapıya