0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ARKADAŞLAR HERKESE MERHABALAR.BENİM BİR SORUM OLACAK.GEÇEN GÜN ARABAYI ÇALIŞTIRMAK İÇİN KONTAĞI ÇEVİRDİM VE ABS IŞIĞI SÖNMEDİ.TEKRAR GERİ ÇEVİRİP DENEDİM BU SEFER SÖNDÜ.TAM YOLA ÇIKTIM GİDERKEN YOLDA BİR DAHA YANDI HEMEN USTAMI ARADIM DURUMU ANLATTIM FAKAT BANA ÖNEMLİ BİRŞEY OLMADIĞINI YAĞMUR ÇAMURDAN OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ.GERÇEKTEN O GÜN YERLER ÇAMURLUYDU..NEYSE ABS IŞIĞI YANIKKEN NORMAL FRENLERİM ÇALIŞIYOR FAKAT SÖNÜKKEN BAZEN EN KÜÇÜK BİR FRENDE BİLE ABS DEVREYE GİRİYOR GİBİ SANKİ..YANİ ANİ FREN YAPINCA FREN PEDALI TİTREME YAPIYOR GİBİ OLUYOR SANKİ ABS DEVREDE GİBİ..NE YAPABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR...
pardon büyük harfle yazılamayacağını bilmiyordum özür diliyorum..cevabınız için teşekkürler..
cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim..bu arada sorunu çözdük arkadaşlar.problem sol taraftaki abs sensör kablosundaymış..değişmesi gerekiyomuş öyle söyledi ustam fakat fiyatı duyunca şok oldum fiyatı 400 tl imiş.bunun üzerine başka bir yere gittim ve 10 dk içerisnde problem çözüldü.sıkıntı kablonun bağlantısının kopması..bunun üzerine arkadaş güzelce bağlantıyı bağladı ve bantladı böylece 400 tl den kurtulmuş oldum:))
o tür kabloları bağlayıp devreye sokmak ne kadar sağlıklı bilmiyorum ben olsam değiştirirdim sonuçta fren bu ya teyip kablosu değil yani
Türk aklı yine 400 tl kazandırdııı...