merhaba arkadaşlar
benim 93 model otomatik coronam var. 1.2.3 geçişleri çok güzel. ama 4e geçmiyor! devir saati vs kontrol ettirdik. şanzımanı indirttim. fakat arıza bulunamadı? ya vitesin elekt. beyninden yada tesisattan dedi usta. ankarada coronaya beyin bulamadık? yardım lütfen....
Ankara'da Dörtnal servisinde Sadık usta varmış. Ona bir danıştınız mı?
arabam şuan şaşmazda. aile dostumuz olan bir ustaya bıraktım o ilgileniyor. açıkcası şanzımancı tanıdığım yada bildiğim kimse yok. şaşmazdaki ustam araştırıp baktırıyor. eşimin tayin adilcevaza çıktığı için bende mecbur buraya geldim. arabada ankarada kaldı. önere bileceğiniz biri varsa memnun olurum.
arabam şuan şaşmazda. aile dostumuz olan bir ustaya bıraktım o ilgileniyor. açıkcası şanzımancı tanıdığım yada bildiğim kimse yok. şaşmazdaki ustam araştırıp baktırıyor. eşimin tayin adilcevaza çıktığı için bende mecbur buraya geldim. arabada ankarada kaldı. önere bileceğiniz biri varsa memnun olurum.
Ankaralı arkadaşlar. Ankara'da Dörtnal servisinde Sadık usta varmış. Onu çok öneriyorlar...
teşekkür ederim. pazartesi ustama bilgisini vereyim ozaman. inşallah atlatırım bu arızayı? önce ön sağ akis için 15 gün araştırma yaptık. şimdide bunun için bekliyoruz
corona tarih oldu artık
hemen sat oni
honda falan al