0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O gazlı amortisörün sesi ama açıkçası çok kabul edilebilir bir şey değil(araç içinde duyulması), tabi benim için. Ben her aracında denk gelmedim o sese Mahmut. Bu arada amortisörde benim en üste konumlandıracağım marka ve teknoloji ITT Koni dir, gerçekten çok farklı bir konumdalar.
insallah en yakin zamanda cozersin. Buarada ben de mondeolara hastayim:)
Öncelikle şu iki durumu belirtmekte fayda var. Birincisi aracında sorun var mı, yok mu onun tespiti, ikincisi ise çıktığın süratlerin senin, trafiği paylaştığın diğer insanlar ve en son aracın için ne kadar sağlıklı olduğu!? Aracını kural ve güvenlik hız sınırları içinde kullandığını düşünürsek, ve aracında sorun varsa sırası ile lastiklerin ve onların havaları, balans ve rot ayarları kontrolü gerekir. Amortisörden neden ses beklediğini ise anlayamadım, bunu araç içinde duyman iyi değil, sorun göstergesidir. Bunlardan sonra Mesut yöneticimizin söylediği gibi aracın altına az hava aldırman ve alta giren havayı düzgün ve basıncını azaltacak şekilde yönlendirmendir. Bunun için özel kitler mevcuttur. Motorun alt muhafazasını da kontrol etmeni öneririm, alttan motor bölümüne uygun olmayan hava akımları giriyorsa söylediğin burun kaldırma olayına raslanabilir.
Oğuz seninde şu yol tutuştan çektiğin yanii.Al bir spor alcak araba:)
Arabamı geçen gün sattım arkadaşlarrrrr
Alan kisiye hayirli olsun.
Olur inşallah öyle böyle birine değil ama KAYMAKAM'a sattım aracımı Arabanın devrini vermeye gittik allahım nedir o öyle 2 koruma 1 şoför kendimi mafyanın içine düşmüş masum köylü gibi gördüm Kaymakam bey dün aradı çok teşekkür etti bana araç çok güzel Oğuz diyor. Ama arkasından da diyor ki yahu Oğuz bu lastikleri çok mu aradın ?? (HIMMER)
HIMMER lastik markasini?
Oldu mu şimdi Buluşacaktık iki alman ıvır zıvır temizlik yapacaktık Olan olmuş artık hayırlı olsun daha iyilerini alırsınız, müsait bir zamanda da iletişime geçelim bir kahve içelim en azından
Bizim HIMMET ağanın markası.Maraba takımı Passat kullanıcıları için ürettirmiş Oğuz hayırlı olsun.Kesin ve net bir şekilde çözmüşsün sorunlarını
Oğuz hayırlı olsun,gönlündeki olur umarım en kısa zamanda..