Merhaba arkadaşlar.aracım 2008 corlolla d4d manuel comfort.Geçen gün toyota servisine direksiyondan gelen tıkırtı sesinden dolayı servise başvurdum.usta test yaptı.sesin mafsaldan geldiğini söyledi yağlamayla sorunun gideribileceğini söyledi.Ayrıca aracımın çekişinin zayıf olduğunu söyledi.Ne yapılması gerektiğini sordum.ustada normalde kimse bilmez ama ben sana bi güzellik yapıyım hava filtresinin orda bir sensör var onu temizlicem falan dedi.bende tama dedim usta sağol.Birde dedi aracın 120 binde.enjektör temizleme katkısı varmış ondan da atalım dedi tamam dedim.Neyse arabanın işi bitti direksiyondan gelen ses kesildi fakat.Aracdan gaza basarken anormal bir motor sesi gelmeye başladı uğultu veya horrr tarzı.Durduğu yerde veya yürür halde farketmiyor .motor kaputunu açtım gaza basarken horr ve uğultu diye ses sanki hava filtresi tam takılmamış gibi: hava alıyormuş gibi ama filtreyi kontrol ettim tam oturmuştu.Ses biraz sanki hava emiş hortumun ağzından ( akünün önündeki) geliyor gibiydi.Sorun neden olabilir arkadaşlar..yardım lütfen