0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok ben en fazla 20 km hıza çıktım.inş bir sorun çıkmaz
çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
arkadaşlar kar yüzünden bugun arabamı biraz zorladım park ederken ve lastik vs çekti ve düz vites yarım debriyaj yaptığımızda çıkan siyah duman benim arabadanda geldi büyük bir zarar vermişmiyimdir sizce otomatik arabada baskı balata sorunu varmı
Arkadaşımın otomatik megane aracıyla kar üstünde yapma dığımız hiçbir işkence kalmamıştı tee eski senelerde. Yeni ehliyetli ve heyecanlı olduğumuz günlerdi. Patinajla olduğu yerde ibreyi 140 a kadar çıkarıyorduk. (Eski bir otobüs durağında denemiştik. Yerler tamamen buz olduğu için araç hiçbir yere gitmiyordu ve olduğu yerde patinaj yapıyordu sadece.) Hiçbirşey olmuyordu. Sonra bir kere bir arkadaşın eski otomatik vitesli pejo 106'sıyla kara saplanmıştık. Çıkmak için en az 2 saat patinaj çekmişti araç. Belki 3 saat bile olmuştur. İlginç kokular haricinde bir sorun çıkmadı. Araç ondan sonra 3 yıl daha hiç sorunsuz devam etti ve sorunsuz satıldı gitti. Yani bence birşey olmaz.
Kırmızı ile işaretlediğim yer çok ilgimi çekti.
Valla çok yaptık biz
Siz patinajla olduğunuz yerde 140a çıkıyormuşsunuz. Bizde Ford Fiesta TDCi varken olduğu yerde patinajsız 230a çıkıyordu. . Fordların genel arızası gösterge tablolarının bozulmasıymış. Ara sıra arabayı çalıştırırken ibre birde 230a gidip hemen 0a düşüyordu.