Gönderen Konu: EmmeGaz Sıralı sistemi LPG me nazar deydi:)  (Okunma sayısı 5936 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
EmmeGaz Sıralı sistemi LPG me nazar deydi:)
« : Temmuz 03, 2008, 18:43:08 »
Merhaba Tüm arkadaşlar...

Aşkla arayıp bulup satın alıp güzel güzel bindiğim corollama bağlı emmegaz sıralı sistemimde rolanti sorunu oldu... bu gün itibariyle lpg tankını boşallttım ve yeniden fulledim. aygaz alıyorum. araç benzinde seyrederken lpgye geçti videte giderken fark etmedim. ama ışıklara geldğimde araba lpg de rolantı 1000 devirin altında 500 800 devir arası gidip geliyor ve araba geberik çalışmaya başladı ve hemen benzine aldım rolanti normale döndü.
acaba bunu  sebebi lpg enjektörlerinden birimi tıkanmış olabilir yada sıralı lpgmin ayarımı kaçmıştır acaba

bu arada depo 35 litre lpg almıştım ve 320 km yol gitti manisadan izmire 3 kez gittim diğerleride şehir içinde ve sürekli olmasada klimam açıktı.

Toyota Club Türkiye

EmmeGaz Sıralı sistemi LPG me nazar deydi:)
« : Temmuz 03, 2008, 18:43:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: EmmeGaz Sıralı sistemi LPG me nazar deydi:)
« Yanıtla #1 : Temmuz 07, 2008, 18:02:20 »
bu gün izmire gittiom emmegaz la kimse ilgileniyor zorda olsa bi tane buldum. yukarda yazdığım sorunu çözdüler..

2 adet filitre değişti ve kalibrasyon ayarı yaptılar 40 ytl. kazıklandımmı acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Temmuz 07, 2008, 20:35:39 »
kazıklanan biziz barış bey, ben 320 km gidebilmek için 120ytl lik benzin atıyorum. 40 ytl ne ki(:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Temmuz 10, 2008, 16:58:25 »
ben 65 ytllik gazla 320 km gittim geçende sonra lpgmde sorun oldu. 2. kez dememde olmadı:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #4 : Temmuz 25, 2008, 18:23:57 »
lpg sisteminin markası bile itici zaten EMMEGAZ :D şimdi oldu gömmegaz ...
ya arkadaşlar bilinen marka sistem taktırsanız yani üç kuruş daha fazla verin adam gibi bir marka taktırın.BRC,LAVATO,TARTARİNİ,STEFANELLI ama en iyisi bence BEDINI biraz pahalı ama...
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Temmuz 27, 2008, 23:07:29 »
hee ölede hocam ben aldığımda üzeridne takılı dı bende senin senin gibi bu ne gaz dedim aldığım adama sonra araştırdım çok kalitelibi ürün olduğunu öğrendim fakat türkiyede yaygınm değil brcden daha iyi deniyor düşün sen orasını

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 280000
  • Model Yılı: '05
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Şubat 17, 2009, 08:46:40 »
Problemi nasıl çözdüğünü anlatabilir misin?
Corollama emmegaz taktırdım yaklaşık bir ay oldu. ilk taktırdığım andan itibaren rölantide sallantı başladı. Bujiler dedik bujileri değiştirdik biraz düzelir gibi oldu. Araç benzinde 500-600devir rölantide çalışıyor. Lpg de ise 500-800 arası sürekli gidip geliyor. Acaba gaz kelebek sensöründe mi bişi oldu anlamadım. Servis benzin için orjinal rölanti değerinin 600 olduğunu söylüyor. Şu aralar hava soğuk olduğundan sabahları lpg ye geçişte rölanti tabana iniyor ve araç stop ediyor.
Araca binmekten çok eziyet çekmeye başladım. lpg ye her geçişte acaba yinemi stop edecek diyorum :(

Merhaba Tüm arkadaşlar...

Aşkla arayıp bulup satın alıp güzel güzel bindiğim corollama bağlı emmegaz sıralı sistemimde rolanti sorunu oldu... bu gün itibariyle lpg tankını boşallttım ve yeniden fulledim. aygaz alıyorum. araç benzinde seyrederken lpgye geçti videte giderken fark etmedim. ama ışıklara geldğimde araba lpg de rolantı 1000 devirin altında 500 800 devir arası gidip geliyor ve araba geberik çalışmaya başladı ve hemen benzine aldım rolanti normale döndü.
acaba bunu  sebebi lpg enjektörlerinden birimi tıkanmış olabilir yada sıralı lpgmin ayarımı kaçmıştır acaba

bu arada depo 35 litre lpg almıştım ve 320 km yol gitti manisadan izmire 3 kez gittim diğerleride şehir içinde ve sürekli olmasada klimam açıktı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Şubat 17, 2009, 08:54:20 »
bu arada 65 lira ile 320 km gittiğiniz için sölüyorum benim araçta 130 liralık LPG ile 1000km gidiyorum. Şehiriçi ise 900km gidiyo. Model 2005 Corolla 1.6 sol benzinle; 135 lira ile yazın 650km, kışın 580-600km gidiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 17, 2009, 10:10:41 »
Çağatay Bey, sizi öncelikle Tanışma bölümünde ayrı bir başlık altında tanıyabilir miyiz?
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Şubat 19, 2009, 11:29:44 »
tanıştık şimdi cevap var mı? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 08, 2009, 11:00:13 »
Emmegaz diye markamı var arkadaşlar, Ben emmegaz teriminin bir sistem olduğunu ve BRC gibi Tartarini gibi markadan ibaret sistemin genel adı, bağlantı şekli ile ilgili diye biliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 08, 2009, 11:12:44 »
ben 65 ytllik gazla 320 km gittim geçende sonra lpgmde sorun oldu. 2. kez dememde olmadı:

65 tl ile toplam 320 yaptı ve gaz bitti mi yoksa daha devam ettiniz mi. eğer toplam 320 ise çok az km yapmış da.
Sevgi nefiste  yaşanırsa  ihtiras, kalpte yaşanırsa Aşk olur.