0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hava filtresinin borusunun arkaya bakıp egzost manifoltuyla direk filtrenin etkileşime girmesini ve saçma sapn olan antenini sevmiyorum
-orjinal yedek parça ve aksesuarı oldukça pahalı-yol tutuşu zayıf, çok çabuk arkadan bırakma eğilimi gösteriyor-frenaj yeterli fakat, panik frenlerde önden savrulma eğilimi var araçta, araç stabil frenleyemiyor.-direksiyon tepkileri çok iyi, fakat yürüyen aksam buna karşılık veremiyor.-şehirlerarası yakıtı, sınıfına göre bence biraz yüksek-0 dan kalkışlarda, patinaj eğilimi , kendi gücüne göre çok fazla(lastiklerden kuşkulanıyorum, lastik değişim zamanım gelince daha doğru yorumu güncelleyeceğim)-şimdiye kadar karşılaştığım yetkili servislerde, işçilik kalitesi oldukça kötüşimdilik aklıma gelenler bunlar-
Kah kih koh koh he he heeebende anten yok
Honda diye savunduğun arabada anten yok mu Kemal abi iyi kötü bir antenimiz en azından birde toyotaya laf edersin
Anten yok derken o modası geçmiş çubuk antenlerden yok demek istemiştimmahallenin veletleri kırmasın diye önce içten çıkma anten yaptılar, bazı modellerde açılır kapanır,antenler kullandılar , mesela benim 93 corollada böyle bir çubuk anten vardıçözüm olmayınca elektrikli açılan otomatik antenler yaptılar, pek çok metod denendiama mahallenin kopelalarını durdurmaya yetmedi sonunda çözümü buldulararka camın içinde elektronik anten koymuşlar, ısıtma rezistans tellerinden biri gibiyani radyoyu dinleyebiliyorsun sorunsuzca(bu vesileyle çi böreğin intikamını da almış oldun hadi iyisin gene)
Engüzel yanı Dizel olması:))))))))))