0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hybrid civic Türkiye de varmıymış ya
aracınızı şehir içinde yoğun trafikte kullanıyorsanız ikinci el hybrid civic alınabilir fakat uzun yolda yakıt tasarrufu sağlamaz.
Pekı hakan bey bu araclar hakkında bılgınız varmı akü ömürleri arızaları vs. Genel olarak sehır ıcın kullanıyoruz yılda bırkac sefer tatıl amaclı uzun yol yaparız.
aracın fabrika verilerine göre ş içinde 7 lt yakıt tüketiyor.. bu durumu 1.4 lt benzinli ile yanlış hatırlamıyorsam 35 hp gücündeki elektrikli motorun ortaklaşa çalışması sayesinde üretiyor.. fakat bence konu yakıt tüketimi ise yaris hybrid çok daha önemli.. civic hybrit hem tutulmadı hemde elektrik motorunun gücü ciddi anlamda az.. toyota prius koskoca d sınıfı araç olduğu halde 4 lt fabrika verisine sahip.. bunda temel etmn elektrikli motorunun 80 hp nin üzerinde olması.. verdiğim bilgiler geçen yıl yaptığım araştırmadan hatırladıklarıma göredir.. fakat yaris hybrid geniş aile değilseniz müthiş bir araç.. kırmızı ışıkta beklerken metrelerce benzinli motoru çalıştırmadan ilerleyebilmeside cabası
citröen C4 dizel otomatik
Emrah bey civic hybrıt sehır ıcı 5 kusur ltre yakıyor 100 km de. Buda asa yukarı 25 kurus. Benzınlı bı arac ıcın cok cok ıyı.. Ayrıca Elektırıklı motoru 25 hp guc uretıyor. Hemen hemen gunluk en az 50 km yapan bırısı oldugum ıcın artık yakıt en onemlı unsur. Almak ıstedıgımız arac donanımlı olsun hafıf olsun az yaksın cok da dar olmasın yeter. Suan listeye aldıgım araclar sıralama olark 1)civic hybrıt, 2)focus 1.6 tdci titanıum hb, 3)Civic elegance tüplü FD6 yada 2006 Vtec ES 4)corolla 2005-2006 sol d4d hb 5) hyundai accent era 1.5crdi. Suanlık butce max 30 gıbı gozukuyor.Edit: Aldıgım arac ısteklerımı karsılamalıkı kullanırken zevk vermeli boylece ona gozum gıbı bakıyım surmeyı bıldıgım kadar onunla vakıt gecırıyım
sonda yazdığınız kullanırken zevk vermesi konusuna gelirsek listedeki araçların 1. si istediğiniz yakıt tüketimini karşılamayacaktırhttp://forum.donanimhaber.com/m_16706091/tm.htm2. si güzel araç ama arıza konusunda toyotayı aratır size şüpheniz olmasın.. haa çok mu kafa ağrıtır tabi ki hayır ama asla bir toyota olamaz..3. sü düşük devirlerde yeterli tork ve güç sağlamaz.. bu durum sıkışık trafikte çok yakmasına sebep olur.. hondanın i-vtec teknolojisine geçmesinin nedeni de bu düşük devir performansındaki eksikti.4. d4d lerle ilgili araştırma yapmadım ama dizel alacaksam 1.4 lt almazdım kesinlikle5. geçen bir yakınım aldı.. yol tutuşu ve direksiyon hissiyatı açısından sıfır... sanki kendimi bilgisayar oyununda gibi hissettim.. araba sürücü ile kesinlikle haberleşmiyor.. sağlamlığı da toyotayı yine tutmaz.. bildiğim kadarı ile yazdığınız araçlar için yorumlarım bunlar ... umarım alacağınız araç size ''Allah'ım ne iyi ettim de aldım.'' dedirtir.