0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İstanbul Ümraniye'den Alibeyköy'e geçiyordum. 9.3lt/100km yaktı(Yazın), ama arabayı hızlı kullanmıştım. Eğer 120km/h yi geçmezseni 8.5lt/100kmyi de görebilirsiniz. Uzun yolda 1.6lardan çok fazla yakmıyor. 1.6lardan 100kmde 1lt fazla yakıyor. Bence o performansa karşılık 100kmde 460TL fazla ödemenize değer. Kışın daha fazla yakıyor(kışın her araba yaza göre fazla yakar.), ama kış için ölçme yapmadım. Tekrar gittiğimde yapıp bilgi vereceğim.
hocam gerçekten de kışın daha fazla yakıyor. yazın 10 litre tüp ile 100-120 km arası giderken şimdi 80-90 km anca gidiyor.
Doğrudur. Kışın bütün arabalar çok yakar. Yani çok yakar derken yaza göre çok yakar.
Motorun ısınıp verimli hale geçmesiyle alakalı.
Yani soğuk motorla gideceğine, motorun ısınmasını mı bekle diyorsun? Tabii öyle motor soğukken gitmekten daha az yakar.
Yok sakın öyle birşey yapma daha çok yakar araç ilk çalıştığında motoru ısıtmak için otomatik jikle devreye giriyor ve bu arada zengin karışım yapıyor hiç tavsiye etmem ama çok soğuk günlerde aracı çalıştırdıktan sonra direk gaza basıp gitme 1-2 dakika bekle motor ve yağ kendine gelsin iyice dağılsın ve fazla devirli kullanma.
özellikle soğuk havalarda motor ilk çalıştırıldıktan sonra biraz beklenir ve harekete geçilip gaz pedalına çok fazla basmadan deviri çok artırmadan ilerlenirse olabilecek en az yakıtı yakar arkadaşlar.. benim bildiğim ve uyguladığım yöntem bu
Mümkün olduğunca aracı rölantide ısıtmamak lazım.En çok yakıtı o süre zarfında yakıyor çünkü.Bir yerde okumuştum ısınana kadar yaktığı yakıt yaklaşık 5 km yol yapabileceğimiz miktar kadardı yanılmıyorsam.
bu gün ortalama tüketime baktım. yazın 8,5 olan ortalama tüketim şimdi 13,4 olmuş. feci bir şey
benimde aynı şekilde arttı uzun yol yaptığım halde 10.4 e düştü.. soğuk havanın etkisi çok büyükradyatörün önüne karton koysak bir iki delik açsak nasıl olur acaba.??
aynen küçük delikler acıp demir 1 tl kadar 15 tane falan karton koydum çok faydası oluyor )
en azından motora soğuk hava girmediğinden lpg ye daha erken geçiyor. motor hep sıcak kalıyor.önemli konu hararet yaptırmamak. ona da dikkat ederiz artık...
toyotaların en sevdiğim yönü hararet olayının olmaması dikkat ederseniz arap ve afrika ülkelerinde çok var çöl sıcaklarında bile hararet olayının en az olduğu arabalardan biri toyota ;dediğim gibi küçük delikler açınca hararet olayından endişeniz olmasın deneyebilirisiniz de ayrıca kalorifer de çok çabuk ve verimli oluyor