0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Honda en avantajlısı bu modellerin içinde.Dsg deseniz yaşanan sorunlar ve sorun olmasa bile bozuk yolda yaptığı sesler ortada.Şuanda memnunum diyenlerde ya kendini avutanlar yada daha öncesinde kavrama değişimi veya benzeri onarımlara gidilmiş araçlar.Tabi bunlarında arıza yapma olasılıkları pek fazla.Corolla deseniz kasa değişecek hadi bunu geçtim alacaksınız bir süre sonra çok ses geliyor diyeceksiniz.Civicin benim gözümde birkaç eksisi var.İlk olarak donanım olarak en fulü elegance ama sunroof olmasından dolayı ben sıcak bakmıyorum.Sunroffsuz full alayım deyince premiuma düşüyorki donanım olarak koltuk ısıtmaları,zenon farları alamıyorsunuz.Yani arada 3000 lira civarı fark var elegance ile premium arasında ama bunlar farklı.İkinci olarak 5 ileri şanzımanda hala ısrar edilmesi.Tamam belki 5. vitesin oranı yüksek tutulmuş ama yinede nedir bu ısrar anlayamıyorum.Son olarakta yine çok yakın zamanda makyaj geçirecek olması biraz düşündürüyor.
Sunroofsuz istemenizin sebebi nedir?
Mazda3 Sedan Impressive otomatik 52,945
Selamlar, 2005 1.4 terra sedan (lpg) aracımı yeni bir sedanla değiştirmek istiyorum. İncelediğim araçlar ve aldığım fiyatlar şöyle:-Fluence 1.6 Privilege Otm. 46.000tl Benim aracıma 18.000 veriyor.-Civic 1.6 Elegance Otm. Eco 54.500tl Benim aracıma 18.500 veriyor.-Corolla 1.6 Elegant Otm. 52.750tl Benim aracıma 15.000 veriyor.-Jetta 1.2 DSG Comfortline 53.000tl Benim aracıma 17.000 veriyor.Bütçem fluence, gönlüm corolla, aklım civic ve jetta diyo. Siz hangisini tavsiye edersiniz?