Gönderen Konu: Hangi Sedanı Tercih Etmeliyim?  (Okunma sayısı 5160 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Ynt: Hangi Sedanı Tercih Etmeliyim?
« Yanıtla #40 : Aralık 22, 2012, 12:15:10 »
Honda en avantajlısı bu modellerin içinde.Dsg deseniz yaşanan sorunlar ve sorun olmasa bile bozuk yolda yaptığı sesler ortada.Şuanda memnunum diyenlerde ya kendini avutanlar yada daha öncesinde kavrama değişimi veya benzeri onarımlara gidilmiş araçlar.Tabi bunlarında arıza yapma olasılıkları pek fazla.Corolla deseniz kasa değişecek hadi bunu geçtim alacaksınız bi süre sonra çok ses geliyor diyeceksiniz.Civicin benim gözümde birkaç eksisi var.İlk olarak donanım olarak en fulü elegance ama sunroof olmasından dolayı ben sıcak bakmıyorum.Sunroffsuz full alayım deyince premiuma düşüyorki donanım olarak koltuk ısıtmaları,zenon farları alamıyorsunuz.Yani arada 3000 lira civarı fark var elegance ile premium arasında ama bunlar farklı.İkinci olarak 5 ileri şanzımanda hala ısrar edilmesi.Tamam belki 5. vitesin oranı yüksek tutulmuş ama yinede nedir bu ısrar anlayamıyorum.Son olarakta yine çok yakın zamanda makyaj geçirecek olması biraz düşündürüyor.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Aralık 22, 2012, 12:15:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Aralık 22, 2012, 13:12:46 »
Honda en avantajlısı bu modellerin içinde.Dsg deseniz yaşanan sorunlar ve sorun olmasa bile bozuk yolda yaptığı sesler ortada.Şuanda memnunum diyenlerde ya kendini avutanlar yada daha öncesinde kavrama değişimi veya benzeri onarımlara gidilmiş araçlar.Tabi bunlarında arıza yapma olasılıkları pek fazla.Corolla deseniz kasa değişecek hadi bunu geçtim alacaksınız bir süre sonra çok ses geliyor diyeceksiniz.Civicin benim gözümde birkaç eksisi var.İlk olarak donanım olarak en fulü elegance ama sunroof olmasından dolayı ben sıcak bakmıyorum.Sunroffsuz full alayım deyince premiuma düşüyorki donanım olarak koltuk ısıtmaları,zenon farları alamıyorsunuz.Yani arada 3000 lira civarı fark var elegance ile premium arasında ama bunlar farklı.İkinci olarak 5 ileri şanzımanda hala ısrar edilmesi.Tamam belki 5. vitesin oranı yüksek tutulmuş ama yinede nedir bu ısrar anlayamıyorum.Son olarakta yine çok yakın zamanda makyaj geçirecek olması biraz düşündürüyor.
Sunroofsuz istemenizin sebebi nedir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Aralık 23, 2012, 13:57:47 »
Sunroofsuz istemenizin sebebi nedir?
Sunroof alsam bile kullanmayacağım bir şey.Ayrıca zamanla yaptığı sesler,tahliye kanallarının bakımı,yok lastiği sertleşti değiştir,yok çatlamış değiştir.Hem alırken masraf hemde sonrasında masraf.Tabi birde tahliye kanalı tıkanırda su girerse onu hiç demiyorum bile.Kışın açamıyoruz,yazında yaşadığım yerde nemden dolayı klimasız durumluyor zaten.Yani yine açılmıyacak.Benim açımdan hiç bir getirisi yok.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Aralık 23, 2012, 14:24:41 »
Mazda3 Sedan Impressive otomatik    52,945
Bencede listede yok fakat ama alınabilecek güzel araçlardan birisi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Aralık 23, 2012, 14:38:39 »
Selamlar, 2005 1.4 terra sedan (lpg) aracımı yeni bir sedanla değiştirmek istiyorum. İncelediğim araçlar ve aldığım fiyatlar şöyle:
-Fluence 1.6 Privilege Otm.  46.000tl   Benim aracıma 18.000 veriyor.
-Civic 1.6 Elegance Otm. Eco 54.500tl Benim aracıma 18.500 veriyor.
-Corolla 1.6 Elegant Otm. 52.750tl      Benim aracıma 15.000 veriyor.
-Jetta 1.2 DSG Comfortline 53.000tl    Benim aracıma 17.000 veriyor.

Bütçem fluence, gönlüm corolla, aklım civic ve jetta diyo. Siz hangisini tavsiye edersiniz?
aklınızda olsun, sizin aracınızı burdaki toyota bayii 2.elinde 25500tl ye satıyorlar, buraylada görüşmenizi tavsiye ederim.(kocaeli kaya= benim 2005 corolla hb solüme 22 vermişlerdi , ben vermedim)
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Aralık 23, 2012, 14:41:00 »
Yeni astra sedan 1.3 cdti

İlk görüşte aşk :)
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • fb
  • Kan Grubu: AB+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Aralık 23, 2012, 16:53:11 »
Yeni kasa jettanın tasarımı harika . Ben olsam jetta dusunurdum :)
Corolla 98 Xei Ac 114 Hp