0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık. Muhtemelen tercihim civic den yana olacak. Lpg li oluşu avantaj olarak görüyorum ayrıca 6 yıl garanti var. Daha ne olsun..Jetta nın görüntüsü hoşuma gidiyordu ve de 1.2 motor olunca sadece vergiden yılda bir depo kar ederim diye düşünmüştüm.
Wvalla "hani" sözcüğü saklanmış görülmüyor.......
Bence toyota almayın ne alırsanız alın .Ben zaten bir daha toyota almam diyordum sizin mesajınız sonrası çok iyi bir karar aldığımın bir kere daha farkına vardım .Ben 2009 model corolla aracımı takasta kullanmak istemiştim 2010 da aracıma en düşük fiyat veren ben bu aracı kendilerden 1 sene önce almama rağmen onatça oldu . Bitişiğindeki ranault mais benim 2009 model corollama kendilerin verdiği fiyattan 500 veya 1000 tl fazla vermişti tam haıtlamıyorum . Daha sonra aracımı kendim sattım . Ve 2009 modelinden memnun olduğum için gidip yine 2010 corolla aldım . Almaz olaydım 2 sene yağ yakma problemiyle uğraştım en son piston ve sekman değişti inşallah olmuştur.Size de en düşük fiyatı toyota bayisi vermiş hemde baya bir farkla . Sırf bu yüzden ben sizin yerinizde olsam corolla almazdım . Bu toyotanın kendi araçlarına sahip çıkmadığının bir göstergesidir . Güya 2. elde devrim yaratan xchange sistemini getirdiler yerim devrimlerini kendi araçlarını bile piyasadan en ucuza alanlar kendileri .Ama söyedikleri sonuca bakarsak doğru kendi malına en düşük değeri veren başka bir firma yoktur gerçekten devrim yapmışlar ama ters yönde yapmışlar .İlla bu araçlar içinde tavsiye isterseniz ben civic derim .Otomatik şanzımanı yeter . Diğer yandan jetta 1.2 aşırı beslemeli bir motor olduğu için ilerde satışta sorun yaşayabilirsiniz . Hem 1.2 olduğu için millette gitmez diye ön yargı var . Hemde bu motor 100000 ni devirdiğinde aşırı beslemeli olduğu için kimse almaya yanaşmaz .1.6 honda ise hem lpg ile tam uyumlu her nekadar tavsiye etmesem de bu size ileride 2. elde avantaj olacaktır .Performans konusunda tatminkar .Uzun ömürlü ve 200000 de dahi olsa insanların almaktan korkmayacağı bir motor .
valla sağlam mı çabuk mu dökülüyor ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum ama 0 km 1.2 tsi jettayı 2011 şubatta aldım 39.000 tlye aldım mayıs ta 41.000 e sattım ... mayıs 2012 de 2. el 42.000 tl ye 18.000 km de corolla 1.6 aldım kasım 2012 de 39.500 e zor sattım... sağlamlığı falan tartışmıyorum burda ama 2. elde vw kara bile geçirirken (doğuş grubunun sayesinde) , toyota 2. elde alj sayesinde ve exchange yüzünden vw ya göre çok daha fazla değer kaybediyor...
olaya bak yaatoyota forumunda millet toyotayı kötülüyorbununlada kalmayıp civici övüyorsunuzacaba benmi başlattım bu akımıkendimi suçlu hissetmelimiyim
Demek istediğim buydu işte.Bir ay önce 61 bin liraya verdikleri 1,4 Comfort Extra aracı 56 bin'e veriyorlar.Yine bir ay önce 46,500 TL'ye vermediğim arabamı sıkıştığım için 44 bin'e bırakıyorum ama nafile.42-43 teklif ediliyor
Selamlar, 2005 1.4 terra sedan (lpg) aracımı yeni bir sedanla değiştirmek istiyorum. İncelediğim araçlar ve aldığım fiyatlar şöyle:-Fluence 1.6 Privilege Otm. 46.000tl Benim aracıma 18.000 veriyor.-Civic 1.6 Elegance Otm. Eco 54.500tl Benim aracıma 18.500 veriyor.-Corolla 1.6 Elegant Otm. 52.750tl Benim aracıma 15.000 veriyor.-Jetta 1.2 DSG Comfortline 53.000tl Benim aracıma 17.000 veriyor.Bütçem fluence, gönlüm corolla, aklım civic ve jetta diyo. Siz hangisini tavsiye edersiniz?
aynısı benimde başıma geldi abi x change muhabbeti yüzünden bir daha toyota almam bende ... piyasa değeri 43.000 lira olan arabama 32.ooo tl teklif ettiler ... elim şıkışık olduğu için fazla bekleyemedim 39.500 e kadar indim 39.500 e sattım ... ama şubat 2011 de aldığım 1.2 tsı jettayı mayıs 2011 de 2 bin tl kar ederek sattım hemde 0 dan kar ettim .
Yaklaşık birbuçuk yıl önce 2010 model toyota corolla 1.6 lpgli c.extra modelini 38.500 tl ye aldım.Bir ay önce bu aracımı 41.000 tl ye sattım.Sattığım gün aynı aracın sıfırını 45.500 e aldım.Araç elime ocakta geçecek.Bu durumdan şu anlaşılmış olsa gerek: araç alırsanız alırken kazanacaksınız.Hangi bayi gel benim arabamı al deyince yüksek rakam verir ki... Yüksek rakam veren bayi de emin olun sattığı araçtan iyi kar ediyordur...
idolümsün Kemal amca. parayı bulursam bir 1.6 ies alacam sırf senin hatrına