0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iki önceki odamda fare çıkmıştı.şimdide yurttan memnun değilim yataklar eski gıcırdıyor.tv kanalları çekmiyor arasıra.Oda arkadaşıyla kavga ediyorum sürekli depresifleştim iyice.Bu nedenleri öne sürüp ayrılmam ve senetleri almam mümkün mü acaba.. Ya tek kişi kalmak istediğimi yada yurttan ayrılacağımı ilettim.bakalım ne olacak
Şimdi bu olay elinde ki sözleşmeye bağlı kardeşim bir köşesinde 1ay yada 15 gün öncesinden haber vermek suretiyle sözleşme iptal edilebilir gibi bir ibare var mı? Ev kiracılığında bu böyle 1ay önce haber verip rahatca cıkabilirsin hiç bir yaptırımı olmaz....Bunda da önce bildir tüm sıkıntılarını çözülmezsede çıkacağını belirt bakalım ne diyecekler...
Orçun;Yurt müdürüne doğrudan şunları söyle..:Şikayet edeceğini , müfettişleri falan getirteceğini söyleanında yalakalık yapmaya başlıyorlarancak bu şekilde senetleri iptal ettirebilirsinhepsinin bir takım yolsuzlukları olduğu için bu sözlerden acayip tırsıyorlarzaten fare falan da var diyorsun (olmadı bul bir fare ölüsü sakla odanın bir yerine )ama herif inat eder ısrar ederse gerçekten şikayet et , göreceksin bak acayip tırsıp hemen senetlerini vereceklerdirdinsizin hAKKINDAN İMANSIZ GELİR acımasızca saldırGazan mübarek ola
SÖzleşmeler sende ise bir yaptırımı olamaz ki zate, ayrıca Tutanak tutsaydın keşke fareler falan çıktığında bunlarda sana karşı bir yaptırımı engeller.
Vereceğin dilekçeyi postahane üzerinden iadeli taahhütlü yolla kayıtlı ve numaralı olarak ihtar niteliği kazansın. 2nci hareketinde belge statüsü kazanır bu yazı yoksa inkar yoluna gideceklerdir......Sonra Bimer üzerinden işlem başlatabilirsin..
kaldığın yer resmiyette öğrenci yurdu olarak mı geçiyor?