0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam bagaj kapağım açılmıyor düğmesine basınca gelen zırt diye bir ses var o geliyor ama kapak bırakmıyor nedendir acep bir bilgisi olan var mıdır?
sakın açma kolunu zorlama o plastik kol 189 tl bende yanlışlıkla üzsüne bastım kırıldı şimdi anahtarla açıyorum
Bu bagaj açma sorunu bende biraz farklı. Kimi zaman hiç sıkıntı yapmadan açılıyor. Ama bazı zamanlar açılmıyor nedense. Gircc seklinde ses çıkıyor ve açılmıyor. Tekrar biraz güç uygulayip zorladigimda ise açılıyor. Acaba mekanizmasinda mı bir sorun var ? Benzer durumla karşılaşan oldu mu acaba. 2004 comfort bu arada.
Bagaj kapağının kilidinin geçtiği dil var arka tamponun üst kısmında.Sorun oradan kaynaklanıyor.Normalde o dil genişleyerek bağajın serbest kalıp açılmasını sağlıyor.İşte genişleme tam olmayınca açılmıyor ve ses yapıyor.O kısmı wd 40 ile bir elden geçirin.Düzelecektir.
Çözüm bu ise kolay halledilecek. Wd40 bu sorunu gerçekten çözecek mi emin değilim. Deneyeceğim.
soruyu ben sordum ben cevaplayayım sorunu şöyle çözdük benimkide arada bir açılıyo bazende açılmıyodu kaporta ustasına götürdüm usta bagajın içinden döşemeyi söktü ve mekanizmayı açtı sorun ordadır diye temizledi filan ama olmadı bu kez kilit mekanizmasına baktık sorun kilitin kendisinde çıktı uzun zamandır anahtar girmediği için paslanmış artık hareket etmemeye başlamıştı usta kiliti anahtarcıda her yerini söktürüp toplattı ve yerine taktığımızda sorun çözülmüş oldu sorunun çözümü kolay yani iyi günler dilerim