Gönderen Konu: Toyota kasko kullananlar veya bilgi sahibi olanlar,açil yardım...  (Okunma sayısı 1396 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • çıkarım senle her yola,toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
Merhabalar,ben toyota kullanıcı bir öğretmenim.aracımı kaskolatacağım.totyta kasko fiyat verdi 2004 model 1.6 terra araıma 940 tl dediler.
Bu toyota kasko nasıl iyimidir?avantajları nelerdir,dezavantajları nelerdir?beni aydınlatırsanız çok memnun olcağım....

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: TOYOTA KASKO KULLANANLAR VEYA BİLGİ SAHİBİ OLANLAR.AÇİL YARDIM
« Yanıtla #1 : Aralık 17, 2012, 22:47:08 »
Mehmet bey. Forumda büyük harf kullanımı bağırmak anlamına geldiğinden dolayı büyük harf kullanmak yasaktır. İletiyi düzenlerseniz seviniriz.

ÖRNEK=Bu yanlış
Örnek=Bu doğru
örnek=bu doğru

İyi forumlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: TOYOTA KASKO KULLANANLAR VEYA BİLGİ SAHİBİ OLANLAR.AÇİL YARDIM
« Yanıtla #2 : Aralık 17, 2012, 22:56:41 »
valla 2004 model araca 940 iyi fiyat, toyota güvencesi iyidir :lol:
“fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • çıkarım senle her yola,toyota
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
Ynt: Toyota kasko kullananlar veya bilgi sahibi olanlar,açil yardım...
« Yanıtla #3 : Aralık 20, 2012, 23:28:34 »
toyota kaskoda her sene hasarsızlık indirimi olmazmış bir ak sigorta acenticisi söyledi.bu durumun doğruluk payı nedri?bilen var mı.saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 21, 2012, 11:00:38 »
değerli hocam aracım 2011 corolla ve bende toyota kasko yaptırdım,fiyatlar konsunda bilgim yok tahminimde yok maalesef,toyota kaskonun en büyük avantajı yetkili servilserde orjinal parça garantisini veriyor olmadı ancak şu varki kendi aracım 0 olmasaydı toyota kaskoyu nekadr düşünürdüm onu bilmiyorum,yani şu an fiyat karşılaştırması yapmadan direk toyota kasko yapıyorum ama öbür türlü olsa mutlak fiyat karşılaştırması yapardım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 21, 2012, 11:09:48 »
toyota altın kasko ise iyidir.Yılda bir defaya mahsus ön cam sis lambası far stop larda oluşan hasar kaskonuzu etkilemiyor.Primleri düşürerek fiyat  düşürebilirsiniz.Tek artısı servislerde aracın yapılması ve yedek parça olayı.Dışarda daha uygun yaptırabilirsiniz.Benim 2005 ten bu yana toyota altın kasko yapılıyor.%65 hasarsızlıkla  570 tl ödüyorum.
2011 d4d Corolla