Gönderen Konu: KGS Hesap Bakiyeleri?  (Okunma sayısı 4328 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 2900
  • Model Yılı: '13
  • 7 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Ynt: KGS Hesap Bakiyeleri?
« Yanıtla #20 : Ocak 11, 2013, 23:54:21 »
kgs lerin sonu geldi diye ; geçen gün boğazdan geçerken kgs si yok diye geçemeyen şahısa nasılsa hgs alcam diye fazla olan bir kgs mi verdim sevabına yanlışlıkla içinde 50 lira olan kgs mi vermişim :) kgs hesapları hgs ye aktarılıyormuş 50 tl gitti yani  aylak bir zamanda hgs alıcam pratik bir yenilik olmuş...ayrıca shell karttan da aktarılıyor hgs ye arkadaşım aktardı
aktarma yok sadece içineki para iadesi vardı son 1 hafta önce ama bu ülkede bir düzen varmı ki ? hergün bir şey değişiyor ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyorlar ...!
2000 toyo 1.3 efi 86 h.p BRC sıralı sistem satıldı

2013 seat ıbıza style yeni aracım

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 11, 2013, 23:54:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 11, 2013, 23:57:04 »
aktarma yok sadece içineki para iadesi vardı son 1 hafta önce ama bu ülkede bir düzen varmı ki ? hergün bir şey değişiyor ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyorlar ...!
dediğiniz gibi para iadede olabilir ama sonuçta shell kartta ki parayıda iade ediyorlarmış arkadaşım sorun yaşamamış yani açıkçası detaylarını sormadım bende ama en son tv de izlediğim reklamda kgs hesabını hgs ye aktarabilirsiniz diyordu şu trt de çıkan kamu spot larında yanlış anlamadıysam eğer aktarma diyordu...
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Ocak 11, 2013, 23:58:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Ocak 12, 2013, 00:01:03 »
4442020 shell müşteri hizmetleri isterseniz arayıp sorabilirisiniz son durum nedir ayrıca trt 1 deki lere benim inancımca kalmadı artık , o aktarım diğer karayollarının kartları için geçerli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Ocak 12, 2013, 00:03:21 »
4442020 shell müşteri hizmetleri isterseniz arayıp sorabilirisiniz son durum nedir ayrıca trt 1 deki lere benim inancımca kalmadı artık , o aktarım diğer karayollarının kartları için geçerli
doğru söylüyorsunuz aslında kesin bir sorun çıkarırlar pek önemli bir rakam yoktu içinde zaten maximum 15 tl falan vardır ogs kullanıyorum zaten şimdilik sıkıntı yok ta onuda bitirecekmişler ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ocak 12, 2013, 00:30:32 »
doğru söylüyorsunuz aslında kesin bir sorun çıkarırlar pek önemli bir rakam yoktu içinde zaten maximum 15 tl falan vardır ogs kullanıyorum zaten şimdilik sıkıntı yok ta onuda bitirecekmişler ....
bir kuruşta olsa bunlara ben şahsen bırakmam ben shell isyasyonunun birine gittim ayrıca paramı almak için bana sistemlerin 15 inden sonra açılacağını söyledi bende inanmadım ve SHELL i aradım istasyon bana böyle bir şey söyledi dedim hangi istasyon diye sordular aynı zaman da öyle birşey olmadığını da o arada belirttiller ve ismimi telefon numaramı aradılar 15 dakika sonra aradı lar SHELL den ve gidip paramızı alacağımızı söyledi ve özür diledi oradaki yetkili ayrıca tekararında istasyon hakkında işlem yapacağını söylediler ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Ocak 12, 2013, 00:33:28 »
bir kuruşta olsa bunlara ben şahsen bırakmam ben shell isyasyonunun birine gittim ayrıca paramı almak için bana sistemlerin 15 inden sonra açılacağını söyledi bende inanmadım ve SHELL i aradım istasyon bana böyle bir şey söyledi dedim hangi istasyon diye sordular aynı zaman da öyle birşey olmadığını da o arada belirttiller ve ismimi telefon numaramı aradılar 15 dakika sonra aradı lar SHELL den ve gidip paramızı alacağımızı söyledi ve özür diledi oradaki yetkili ayrıca tekararında istasyon hakkında işlem yapacağını söylediler ..
yani shell para iadesi yapıyor anladım 15 tl fazladan benzin alırım onunlada ....kesinlikle haklısınız neden zengini dahada zengin edelimki

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ocak 12, 2013, 01:15:55 »
Türkiye`de, 2012 yılı sonu itibariyle köprü ve otoyollardan 359 milyon 826 bin 776 araç geçerken, araç geçişinden toplam 803 milyon 424 bin 806 lira gelir elde edildi.
koç ve ülker ekmeğini yiyecek artık bunların , acımadılar altın yumurtlayan tavuğu sattılar o yüzden hakkımızı sonuna kadar almamız gerek .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ocak 12, 2013, 01:32:34 »
Türkiye`de, 2012 yılı sonu itibariyle köprü ve otoyollardan 359 milyon 826 bin 776 araç geçerken, araç geçişinden toplam 803 milyon 424 bin 806 lira gelir elde edildi.
koç ve ülker ekmeğini yiyecek artık bunların , acımadılar altın yumurtlayan tavuğu sattılar o yüzden hakkımızı sonuna kadar almamız gerek .
:alkis:  :alkis:  :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla&Yaris
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '17
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ocak 12, 2013, 17:30:09 »
Bugün Shell'den KGS'deki paralarımı geri aldım. 1,5 ay önce yaptığım o kadar telefon görüşmesi boşuna olmamıştır umarım. Çünkü Shell ile görüştüğümde o zaman için hiçbirşey yapamadıklarını, Halkbank ile görüşmem gerektiğini söylemişlerdi. Halkbank'ı aradığımda henüz bir işlem yapmadıklarını söylemişlerdi. Tırmalarken bunları uyarıp iyi birşeylere neden olduysam ne mutlu bana :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ocak 12, 2013, 19:26:13 »
Bugün Shell'den KGS'deki paralarımı geri aldım. 1,5 ay önce yaptığım o kadar telefon görüşmesi boşuna olmamıştır umarım. Çünkü Shell ile görüştüğümde o zaman için hiçbirşey yapamadıklarını, Halkbank ile görüşmem gerektiğini söylemişlerdi. Halkbank'ı aradığımda henüz bir işlem yapmadıklarını söylemişlerdi. Tırmalarken bunları uyarıp iyi birşeylere neden olduysam ne mutlu bana :)
Evet haklısınız bende dediğiniz sıralar da heryere sordum sizin aldığınız cevabı aldım son durum shell den para iadesi ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ocak 12, 2013, 20:34:46 »
O bakiyelerden alınanlar gerçekten ihtiyacı olan birilerine verilir hiç olmazsa. Aslında kgs kartı olana hgs etiket bedava olmalıydı bence. Kartı alıp etiketi vermeleri gerekirdi. ;)

Bu arada arkadaşım yeni aldığı araçta ayna altına, noktasız alana takmış(noktalı bölme mevcut ve orasının uygun olduğunu belirtmiştim) ve oradan etiket okunmuyor. Siyah noktalı yer geçerli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ocak 14, 2013, 23:35:00 »
 Hmmm, şimdi bu yollar özelleşti. Peki kalkıp, yeni değişen ve bir daha yenileşen! geçiş sistemini değiştirip yeni, kendi sistemlerini koymak isterler mi acaba? 
Umarım böyle bir düşünce yoktur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ocak 15, 2013, 19:32:47 »
Hmmm, şimdi bu yollar özelleşti. Peki kalkıp, yeni değişen ve bir daha yenileşen! geçiş sistemini değiştirip yeni, kendi sistemlerini koymak isterler mi acaba? 
Umarım böyle bir düşünce yoktur.
koyarlar Hakan Bey koyarlarr ;bu aksam 5 gibi shell e gittim parayı almak için (geçen de 15 ınden sonra demişti verilecek) , bu günde gündüz veriliyor demesinmi biranda birader dedim burası devlet dairesimi bizmi bilmiyoruz , yok dedi kimse yok , sen adam deilmisin dedim bu sefer :)) , ben bilmiyorum dedi oda bende dedim ne için duruyorsun burda ; dur dedim ben Shell i arıyorum şimdi nedir bu rezillik sonra ordan biri geldi ben yardımcı olayım abi dedi ol dedim bende birzahmet beyefendi ..!
uzun lafın kısası aylar önce peşin olarak verdiğimiz parayı binbir güçlükle alıyoruz ;

Lanet olsun böyle sisteme .....!