0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kgs lerin sonu geldi diye ; geçen gün boğazdan geçerken kgs si yok diye geçemeyen şahısa nasılsa hgs alcam diye fazla olan bir kgs mi verdim sevabına yanlışlıkla içinde 50 lira olan kgs mi vermişim kgs hesapları hgs ye aktarılıyormuş 50 tl gitti yani aylak bir zamanda hgs alıcam pratik bir yenilik olmuş...ayrıca shell karttan da aktarılıyor hgs ye arkadaşım aktardı
aktarma yok sadece içineki para iadesi vardı son 1 hafta önce ama bu ülkede bir düzen varmı ki ? hergün bir şey değişiyor ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyorlar ...!
4442020 shell müşteri hizmetleri isterseniz arayıp sorabilirisiniz son durum nedir ayrıca trt 1 deki lere benim inancımca kalmadı artık , o aktarım diğer karayollarının kartları için geçerli
doğru söylüyorsunuz aslında kesin bir sorun çıkarırlar pek önemli bir rakam yoktu içinde zaten maximum 15 tl falan vardır ogs kullanıyorum zaten şimdilik sıkıntı yok ta onuda bitirecekmişler ....
bir kuruşta olsa bunlara ben şahsen bırakmam ben shell isyasyonunun birine gittim ayrıca paramı almak için bana sistemlerin 15 inden sonra açılacağını söyledi bende inanmadım ve SHELL i aradım istasyon bana böyle bir şey söyledi dedim hangi istasyon diye sordular aynı zaman da öyle birşey olmadığını da o arada belirttiller ve ismimi telefon numaramı aradılar 15 dakika sonra aradı lar SHELL den ve gidip paramızı alacağımızı söyledi ve özür diledi oradaki yetkili ayrıca tekararında istasyon hakkında işlem yapacağını söylediler ..
Türkiye`de, 2012 yılı sonu itibariyle köprü ve otoyollardan 359 milyon 826 bin 776 araç geçerken, araç geçişinden toplam 803 milyon 424 bin 806 lira gelir elde edildi. koç ve ülker ekmeğini yiyecek artık bunların , acımadılar altın yumurtlayan tavuğu sattılar o yüzden hakkımızı sonuna kadar almamız gerek .
Bugün Shell'den KGS'deki paralarımı geri aldım. 1,5 ay önce yaptığım o kadar telefon görüşmesi boşuna olmamıştır umarım. Çünkü Shell ile görüştüğümde o zaman için hiçbirşey yapamadıklarını, Halkbank ile görüşmem gerektiğini söylemişlerdi. Halkbank'ı aradığımda henüz bir işlem yapmadıklarını söylemişlerdi. Tırmalarken bunları uyarıp iyi birşeylere neden olduysam ne mutlu bana
Hmmm, şimdi bu yollar özelleşti. Peki kalkıp, yeni değişen ve bir daha yenileşen! geçiş sistemini değiştirip yeni, kendi sistemlerini koymak isterler mi acaba? Umarım böyle bir düşünce yoktur.