0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam,bahsedildiği kadarı ile 9 milyon civarında KGS sahibi vatandaş varmış KGS kullanımı ise bir kaç gün sonra tamamen kalkacak. Peki KGS hesaplarında kalan bakiyeleri durumu ne olacak? Benim duyduğum kadarı ile; köprü ve otoyol gişeleri yanlarındaki ofislerde Kgs hesaplarında kalan bakiyeler Hgs'ye aktarılabilecek. Ancak bunu daha önce yapmış birisi var mı bilmiyorum. Konu hakkında bilgisi ve tecrübeleri olanlar varsa ve bunu paylaşırlarsa eminim ki bir çok insana faydalı olur. Not: Konunun asıl açıklamasını aslında yetkili kurumlar çoktan ve aleni bir şekilde yapmış olması lazımdı!.
Ogs devam değil mi?
HGS etiketini yeni aldım. 2 adet KGS kartım 1 adetde OGS var ve bir KGS kartımda 80 Tl yakın bakiye var. HGS etiketi 5 Tl ve en az 30 Tl yüklemek gerekiyormuş toplamda 35 Tl görevli memura KGS bakiyem ne olacak diye sorduğumda biz aktaramıyor ve göremiyoruz otoyol ve köprülerde Ptt görevlisi ve Karayolları görevlisi birlikte bakiyeyi görüp HGS etiketine aktarılacak yanıtını aldım. Fakat otoyol ve köprü kullanmadığımdan henüz aktaramadım.
ben son olarak yarım saat önce 4441117 karayollarını aradım son durum karayollarının kartlarının istanbulda çamlıca ve düzce gişelerinin oradan ,shell halkbankası olan kartlardakilerin de halkbankasından aktarım yapıldığını ve son süre ne zaman diye sorduğumda ise şu an belli bir süresi olmadığının bilgisini aldım
Deniz Bey, Shell-Halkbank KGS kartı olanlar direk shell'den aktarma yapabiliyorlar mı demek istiyorsunuz?Kaç yer ile konuştum (yaklaşık 1 ay önce) herkes topu birbirine attı. Karayollarına, PTT'ye mail attım. aktarım yapabilirsiniz dendi ama Shell kartı ile olup olmadığını özellikle sormama rağmen buna cevap verilmemişti. Bu işin bu kadar kolay olabildiğini sizden öğrenirsem çok sevinirim.