0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bundan 2 yil önce ucuz (3-5tl) yagmur kaydirici almıştım tam bir rezalet camda yagli bir tabaka oluştu defalarca yıkandıktan sonra çıktı, bügünde daha kalite olduğunu düşündüğüm arexonns marka 15 tlye kaydirici aldım... Camları bir guzel temizledim üzerine sürdüm Buda bir tabaka oluşturdu ama gazeteye silinde gecti neyse dedik yağmuru bekledik yagmur yağınca numarası çıktı, yahu bu yagmur kaydirici değil tutucu, yanındaki uygulanmaman arabalarda damla yok benimki samanyolu galaksisi gibi nokta nokta.. Bir su damlası nasıl oyle durur hayretler icinde baktım... Şimdi ben nerde yanlis yapıyorum? Tesekurler saygılar.Bu arada seyir halindeyken faydasını görmedim..
Samanyolu galaksisi gibi Malesef tam dediğin gibi..Nokta nokta kalıyor..Senin yaptığın bir yanlışlık yok..Ürün okadar işe yarıyor..Aynı işi cilalı şampuan bile görüyor..Birde ürün üzeri toz ile kaplanınca tam rezalet silecekler ile beter oluyor..Ben Yan camlardan şikayetçiyim aslında..Daha önceki aracımda yancamı indirip kaldırınca suyu biraz siliyordu,şimdiki aracım yaris 2008 modelde nekadar indirip kaldırsamda aynı şekilde kalıyor yağmur damlaları..Acaba bu kapı içindeki lastiktenmi kaynaklanıyor..(Not: yan camlarda yağmur kaydırıcı yok)
Nano Teknoloji İle Islanmayan Nesneler - Binlerce.net