0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çakmaklıktan al abi ben öyle yapmıştım bir tanede anahtar koy tamamdır tavan lambasına bağlı kalmazsın istediğin zaman yak söndür
kapılara bağlı olmaz ozaman ,tavan lambasına paralel yansa süper olur
kapının ordakı düğmeden alınmaz mı ?
kapı switchlerinin altına nasıl ulaşılır bilmiyorum baya bişey sökmek gerek gibi
e12 de sol kapının alt tarafından geçiyorda 101 i bilmiyorum teknik şemayı bularak bakabilirsiniz veya tavandan kablo çekin ben tavan lambasının ecusunu yakımıştım bagajdan 15dkda çektim siz direk emniyet kemerinin oraya gönderirseniz aşağıdan kabloyu çekin istediğiniz yerde kullanın
kapı switchlerinden almak istiyorsanız kapı switchinin üstündeki plastik koruyucuyu sökün altta switch görürsünüz işte onu çevirerek çıkatın ve kabloyu çekin
Kapılardan aldığınız zaman, şöför kapısını açınca sadece şöförün önü aydınlanır diğer 3 kapıdan herhangi birini açınca şöför hariç diğer 3 ayak ucu yanar. Şöför kapısı bağımsız En iyisi tavan lambasının iki kutubundan almak, zor görünsede çok basit. Bisiklet fren teli alın ve açtığınız tavan lambasıın yanından emniyet kemer direklerine doğru uzatın, diğer ucunada tesisat kablosunu ekleyip çekin, gerisi fitil arasından döşeyerek ledlere inin bu kadar basit