0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar. ben yeni corolla yı bekliyorum aslında aracımı değiştirmek için.yani temmuz ayını:) fakat avensis daha üst sınıf bir segmentte ve d sınıfının kalitesi tartışılmaz.. sorum yeni kasa ne zaman olacak? bir bilgisi olan arkadaş var mı?? bildiğim kadarıyla güncel kasa 2008 de çıktı. bu yıl da makyaj geçirdi. dediğim gibi makyajı merak etmiyorum sadece bilgisi olan varsa yeni kasa ne zaman olacak?? cvp larınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.saygılar
52000tl ye 1.8 otomatik beyaz renkte baktığım bir araç var.. yara bere kaza maza yok bu araçta ama bu fiyatlara gidince işkilleniyorum:(((
ucuz olmasının sebebi zamanında 63.000 tl'ye satılıyordu, sonradan ötv oranı %60'tan %80'e çıkınca haliyle fiyat fırladı.gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
arkadaşlar avensisin lpg uyumu nasıl?? 2009 sonrası otomatik 1.8 için sormuştum. birde bu araçlar cvt şanzımanmış. nedir bu cvt şanzıman?? hiç anlamıyorum artık 6-7 ileri otomatikler var dsg - edc falan.. onlar gibi mi oluyor?? 7 ileri falan mı bu cvt denen
Cvt şanzıman dsg yep benzemiyor.Vites değişimlerinde hiç bir şekilde hissedemiyorsunuz.Yani dsg gibi çift kavrama olayı falan yok.Gaza basıyorsunuz diyelimki vites değişiyor ama değişim sırasında dahi devir sabit kalıyor.Hiç devirde oynama yok.Dsg de ise diğer otomatiklerden tek fark çift kavramadan dolayı diğer vitesin hazır tutulması ve zamnı geldiğinde kavrama değişip vitesin kavrama süresini ortadan kaldırma mantığıyla çalışıyor.Cvt şanzımanı mutlaka deneyip almalısınız.Çünkü biraz hissiz bir sürüş tarzı var yada başka deyişle devrin sabit kalması alışık olmadığımız için tuhaf geliyor diyeyim.
yani cvt olan araci +/- ye alip kullanmakla tam otomatikte kullanmak farketmez mi?