Gönderen Konu: 2012 verso sıkıntılarım  (Okunma sayısı 2184 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '12
  • 7 kere teşekkür edildi
2012 verso sıkıntılarım
« : Aralık 13, 2012, 13:50:52 »
aracı alalı 7 ay oldu 2012 touchmatık elegant verso 6500 km de fakat arka 2 stopta buğulandı,özellikle sabahları giderken çukurlarda ve kasislerde ön göğüsün sağ taraf pencere dibindeki hoporlörün olduğu yerden tıkırtı sesi geliyor.servise gittim stopları ve ses gelen yeri izole ettiklerini söyleyip gönderdiler sabah aynı sorunlar tekrarladı.inanın 5 yıl fd6 kasa civic kullandım hiç böyle bir sorun yaşamadım toyota da kalitelidir diye aldık ama sonuç bu? böyle sorunlar yaşayan varmı aranızda neler yapmalıyım?

Toyota Club Türkiye

2012 verso sıkıntılarım
« : Aralık 13, 2012, 13:50:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: 2012 verso sıkıntılarım
« Yanıtla #1 : Aralık 13, 2012, 14:09:42 »
Servis demekki yapamamış. Tekrar gidin ve servis müdürüne durumu bildirin aksi takdirde konuyu genel merkezinize ileticem diyin tıpış tıpış tekrar baksınlar. Bu tür şeyler insanın canını sıkıyor haklısınız. Beklentiler karşılaşılanlarla uyuşmuyor bazen. Bende bir kaç ses sorunu yaşadım ama giderildi ve şu an memnunum. Sizinde ses sorunu ve arka stoplardaki bahsettiğiniz sorun giderilirse rahatlıcaksınız emin olun. Her arabanın kullanıcısına sorun inanın herkes birşeyler söyleyecektir. Hoşçakalın.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 13, 2012, 15:29:58 »
aracı alalı 7 ay oldu 2012 touchmatık elegant verso 6500 km de fakat arka 2 stopta buğulandı,özellikle sabahları giderken çukurlarda ve kasislerde ön göğüsün sağ taraf pencere dibindeki hoporlörün olduğu yerden tıkırtı sesi geliyor.servise gittim stopları ve ses gelen yeri izole ettiklerini söyleyip gönderdiler sabah aynı sorunlar tekrarladı.inanın 5 yıl fd6 kasa civic kullandım hiç böyle bir sorun yaşamadım toyota da kalitelidir diye aldık ama sonuç bu? böyle sorunlar yaşayan varmı aranızda neler yapmalıyım?
    Farınızın buğulanmasını yaptıklarına dair bir evrak varsa elinizde zorlarsanız farın değişimine kadar gidebilirsiniz.Sonuçta garanti kapsamında ve herhangi bir işlem yaptırmadınız dışarıda.Diğer ses olayı içinse bir şey diyemiyeceğim belki tam olarak temas etmeyen bir yüzeyi vardır içeriden.Ondan dolayı olabilir o sesler.Ama mutlaka çok vakit kaybetmeden gidin durumu anlatın ve yaptık dediniz 24 saat geçmedi tekrarladı diye açıkça belirtin.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 13, 2012, 22:09:48 »
arka stopların buğlanması tamamen yerli malı farsa marka olmasından kaynaklı ,aynı sorunu bende yaşadım ,fazla kafaya takmadım sonra kendi kendine geçti,göğüsten gelen tıkırtılar toyotanın vaz geçilmezleri arasında ,servisdeki elemanlar artık bu sesleri duymamazlıktan geliyorlar, hatta benim halisilasyon yaşadığımı iddia ediyorlar :) bende ruh sağlığım açısından daha üstelemiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yurtda Sulh! Cihanda Sulh!
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '13
  • 51 kere teşekkür etti
  • 114 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 14, 2012, 01:24:25 »
ön göğüsdeki tweeter lardaki ses eski kasa verso'dada mevcut. birde camlar yarı açıkken kapıyı kapattığınızdaki, camın metale vurma sesi. kronik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 19, 2012, 20:06:39 »
arkadaşlar ilginize teşekkürler 4 gün önce servise gidip şikayetleri tekrar bildirdim ve bugün yeni stoplar geldi ve taktılar ön twitırlardan gelen sesi de izole ettirdim bakalım tekrarlayacak mı? ayrıca stoplar türk malı farba nınmış ve tanesi faturada 350 tl görünüyor bilgilerinize. yeni auriste 1 ocakta Türkiyede satışta olacakmış.toyota corollanın yeniside 2013 ilk çeyrekte çıkacakmış. camry ye benzediğini söylediler.saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 19, 2012, 23:10:48 »
ön göğüsdeki tweeter lardaki ses eski kasa verso'dada mevcut. birde camlar yarı açıkken kapıyı kapattığınızdaki, camın metale vurma sesi. kronik.

bendede sağdaki tweeter kışın ses yapıyor havalar çok souk oldugunda ses iyice artıyor..Çokta önemsemiyorum.
KAsa makyajlandı.Daha oplazalaara gelmedi herhalde.Sizin aldıgınız makyajsız kasamı .Yeni kasanın ön varları makyajlı  avensise benziyor.Daha güzel olmuş eskisine göre
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Aralık 20, 2012, 00:34:40 »
arkadaşlar 2009 model yeni kasa versoda bluetooth da müzik aktarımı yapılıyormu? birde rehberden telefonları arktaramıyorum add enty=by phone ?=confirim diyorum transfer yazısı çıkıyor buletooth kendini kapatıp açıyor sonra failed diyor.. birtürülü numara aktaramadım.. bendeki telefon iphone 4.. yapabilen varmı?
toyota 2009 verso premium

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 20, 2012, 10:23:42 »

benim araç 2012 touchmatik elegant verso sizin kast ettiğiniz 2013 verso olabilir o daha satışa çıkmadı sanırım 2013 ortalarında gelir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 20, 2012, 17:33:09 »
buğuları takmayın o kadar yahu amcamda 2011 model 3.20 bmw var onun bile ön sağ farlar buğulanıyor sürekli.
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)