0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçen sene indirimsiz ERGO 1300 TL olan kaskom bu sene %30indirimli 1100-1200 TL arası Ergo teklifi. Bende %40 indirimli Groupamaya 1200 Tl ye yaptırdım. ERGOda mini onarım kullanırsanız ve kendisinden çıkarsanız hasarsızlığı bozuyor İndirimden önce bindirim var fiyatlara malesef. Herkes yolunu bulmuş. Araba kullanmak bu ülkede malesef çok masraflı .
arkadaşlar 2 yıl hasarsızlığım var 3. poliçe fakat 3-4 yere fiyat çıkarttırdım 850-900 arası fiyatlar bana fazla geldi açıkçası geçen sene 832 liraya yaptrmıştım bu sene düşücek diye beklerken artıyor anlam veremedim :S
Levent hocam benim sigortacı bir arkadaşım var TC Kimlik numaranız, plakanız ve aracın marka ve modelini ensasigorta@raysigorta.net adresine Murat beyin dikkatine diye mail atarsanız birde ondan fiyat alırız.
yaptırdım serkan 819 a bıraktrdım en son para kazanmadım senden diye yakına yakına 184 te trafik çıktı hallettim pahalı ucuz aynı yer tanıdık kişiler devam dedim . iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum ama full kasko teminatlar fln yüksek fiyat kırıcam diye aşağı çekmediler
Bu kasko öyle birşey ki ben Vakıfbankta çalışıyorum Güneş sigorta bana indirimli olarak 950 TL fiyat çıkardı bizim arkadaş Türk Nippon dan yaptırdı bana, çok yüksek değerler ile kaskoyu hazırladı 550 TL fiyat ödedim. Trafik sigortasınıda Axa dan yaptırdım o da 250 TL tuttu. Sözde güneş sigorta %50 indirimli yapıyor personele.
teminatlar önemli ama bide şöle bişi var belli bir orandan sonra servis değilde kendi ustalarına yaptırıyorlar 500-600 fiyat verenler anadoluda öle 570 liraya poliçe kesiyor ama 8 bin üstü hasarda servise yaptırmıyor kendi çalıştığı yerlere yaptırıyor detaylar çok önemli ha kaskoluk bir durum olmadığında hiç sıkıntı yokta olduğunda işte o zmn düzgün bir şirket olması çok önemli. ayrıca trafik neden yüksek çıkmış 250 ?bu aradda benim kaskoda trafikte axa
Yanlış bilgilendirme olmasın ben kaskoya 655 TL ödemişim Bu da benim kasko teminatları,
Axa Sigorta Trafik 300lira.Euroka Sigorta Kasko 1.100küsür Kasko değeri 54.
biraz fazla geldi bana sercan özellikle trafik kaza fln varmıydı sende yok diye hatırlıyorum ben ? kaza olunca fiyat trafiktede artıyor . ama 300 trafik fazla geldi hadi kasko teminatları vs yüksektir anlarımda .
Sercan - Serkan karıştı Kanka bu benzerlik forumda karışıklığa neden oluyor senin adın bundan sonra Murtaza Sercan olsun