0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merkez bile hararetini düşüremezken ilke el frenine asıldı demek banka dövizli hesabından ücret keserse yandı gülüm keten helva
Shell Nitro benzinimi 4,92 tl den opet aygaz gazımı 2,49 dan fulledim bugün.
Biz tek depoyu ful yapamıyoruz adam 2 depoyu ağzına kadar doldurmuş . Zengin adamın hali başka ya .
Hehehehe Darisi senin ve diger kisilerin basina abi
iş arıyorum. baba evindeyim. bugün yolda gazım bitti . sürünerek bir gazcıya girdim. azcık meyil varmış. araba durunca yerinden kalkmadı. bakanda olmadı. malum 91 model araba...indim, yittim. pompaya kadar götürdüm. cebimde 10 lira vardı, biraz bozuk buldum. bide arabanın gözünden 2 lira kattım 15 tl gaz aldım.başkaları vardı. yaşıtımdı. kayseriden ankaradan samsundan gelmişlerdi. yemek yiyorlardı. aile olmuşlar. bebeklere dayanamadığım için seyrettim. sonra başkasının eşine bakıp iç geçirdiğimi anladım hemen önüme döndüm. arabamda bir yapıştırma vardı. veteriner amblemiydi. onu bile orjinalliği bozuyor diye çıkarttım ben. pompaya bir araba yanaştı. gençten bir çocuk. tanınırmış o istasyonda. isminide unuttum gitti. hafızamda kalmadı. 2005 2006 gibi bir passatı var. zenon 25000k , arkada çakarlar. bir sürü yazı. camlar film. araba basık. doldur dedi. ben hala sakindim ama arabaya bindim, marşa bastım. iki kere zorla çevirdi üçüncüde tıkandı. bir daha bir daha denedim almadı. müdehale ettiler. arkamda araba vardı. biraz yittik vurdurdum çalışmaya başladı. bende indim passatlı genci sordum. her işi yaptığını tüccar olduğunu öğrendim. tahsil yok tabiki , yolunu bulmuş yürümüş. bana niye hiç atanamamış , parası olmayan , okuduğuna pişman , düzene ayak uyduramamış biri rastgelmez ki ? işte o petrolü açıp altına audi yi çeken benzincinin ...okumayı , adam gibi adam , mert , sözüne güvenilir insan olmayı , çalmamayı , hayalı olmayı bize özletenlerin ...bu düzenin parçası olmayanın aç kaldığı dünyanın ... ve bu dünyanın adaletini ananas avradas diyerek bütün gelişimini tamamlamamışlara ve 9 yaşındaki çocuğa , bizim karşı bağlarda köpeklere sulananların alınlarına koyarakçıktım o benzinciden. bir dahada dışarıya çıkmamaya yemin ettim. olabilecek en adi insanların adam sayıldığı dışarıya çıkmak istemiyorum. isyan ediyorum.
sonra başkasının eşine bakıp iç geçirdiğimi anladım hemen önüme döndüm. ) şu kısımı pek anlayamadım.
Benzinle mazot hic bir zaman ucuzlamiycak ucuzlasada alsak diye hayal kurarsak hayal pilavi yemis oluruz yapcagimiz tek sey daha fazla kazanip bu yukun altindan kalkmak yapcak malesef bisey yok