0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ATH sanırım 2008 ve 2011 krizlerinde gelmişti 140 $ civarına.. Yeni ath demek kabaca bugünden %75 artış demek.. Ath gelmez diyemez kimse ama yılbaşından önce biraz iddialı sanki Bir de çok klasik olacak ama ben bunun biraz petrol lobisinin oyunu olduğunu düşünüyorum. Pandemi dönemindeki düşüş ve zararı kompanse etmeye çalışıyorlar.. Yoksa bugün ABD'de kasırgalar sebebiyle zarar gören petrol kuyuları harici arzı sınırlandıracak bir durum yok ki ? Sen ne düşünüyorsun merak ediyorum @Ufuk Sönmez (16363)
@Fehmi Şahin (22771) abi $90'a dayandık, yıl başı olmadı ama yıl sonu için ne dersin?
Bir de istasyonların zarar etmesi sebebiyle 1TL istasyon payı eklenmesine ilişkin tweetler dolaşıyor ama inşallah dezenformasyondur..
Geçen hafta petrol işleri ile ilgili bir yetkilinin 'şu ana kadar 600 petrol istasyonu kapandı,1600 adedi de kapanmak için gün sayıyor,karları yok,hatta 4 kuruş zarar ediyorlar,1 tl civarında zam olacak,pompaya yansıyacak ve müşteri ödeyecek 'şeklinde beyanatını okudum.Bu günlerde gelecek 57-58 kuruşluk zam bununla ilgili yani arkası var..
Artık tüm Türkiye full depo geziyor ...
Size başka bir gariplik söyleyeyim. İstanbul’da trafik çok azaldı ve rahatladı. Buna karşılık metro ve otobüslerde artış yok. Eskiden sabah 8’de metroya bindiğimde kapı zor kapanırdı. Şimdi metro o günlere kıyasla %30 daha boş. Peki insanlar nerede?