İndirim ve bindirimler artık gün aşırı düzenlenmeye başladı,belki bundan sonra saatlik olur.
İnşallah anlamayız hiç bir zaman 😁
🙂 Yanlış anlaşılma olmasın Fehmi Bey. Aslında TL'nin haketmediği durum düşünülünce artış normal, sorun insanların alım gücü. Geliri döviz cinsinden olanlar bu sorunları hissetmeyecektir.
Nişanlım geliyor üniversiteden tatile, onun şansına kesin 
Bu pozitiflik kaybedilmemeli. 👍
İndirim ve bindirimler artık gün aşırı düzenlenmeye başladı,belki bundan sonra saatlik olur.
Yaşı yetenler hatırlar.. Levent Kırca parodisi gerçek olacak az kaldı

Işıklar içinde uyusun..
Ümit Bey, daha çok indirim değil de bindirim gelmiş gibi. 
Artık petrol piyasasına yetişemiyoruz,piyasa döviz işlemlerinden hızlı zam/indirim geliyor.
Ana sayfamızdaki hane sayısından dolayı akaryakıt fiyatları çift haneye çıkmamaktadır, bilginize.
AKARYAKITA 2 TL İNDİRİM
Tüm bu gelişmeler yaşanırken bir indirim beklentisi de otomobil sahiplerini heyecanlandırdı. Araç sahipleri son günlerde yakıt fiyatlarına gelen yüksek oranda zamlardan şikayet ederken Brent tipi ham petrolün fiyatının 24 Ağustos’tan bu yana ilk kez varil başına 69 doların altına düşmesiyle Türkiye’de indirim beklentileri arttı. Bu fiyat düşüşü kapsamında benzin ve motorin fiyatlarında 2 TL indirim yapılması bekleniyor.
FİYATLAR DÜŞTÜ
Konu ile ilgili olarak 30 Kasım saat 19.59 (TSİ) itibariyle Brent tipi ham petrolün şubat vadeli işlemleri yüzde 5.46 düşüşle varil başına 69.23 dolara, WTI tipi ham petrolün ocak vadeli işlemleri de yüzde 5.4 düşüşle 66.15 dolara indi. Fiyatlarda bu inişin ardından benzin ve motorine indirim beklentisi arttı. Yaşanan bu düşüşler pompa fiyatlarına indirim olarak yansımazken benzin ve motorin fiyatlarında ilerleyen günlerde yeni indirimler olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu doğrultuda hem benzin hem motorin fiyatlarında 2 TL’ye varan indirimler olabileceği konuşuluyor.
Uzmanlar tarafından Omicron etkisi petrol üremine de yansıyabilir. Koronavirüsün yeni varyantı Omicron’un tehlikeli olduğunun kanıtlanması durumunda dünya genelinde yeni kısıtlamalar uygulanacağı belirtilirken bu durumun kaçınılmaz olarak küresel petrol talebini azaltacağı ve OPEC+ ülkelerinin ocak ayında petrol üretimini durdurabileceğini ifade ediyorlar.
Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
08/12/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Motorinde 66 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
08/12/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Motorinde 66 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
ilk çift haneleri görmüş olacağız akaryakıtta
ilk çift haneleri görmüş olacağız akaryakıtta 
Ankara'da ortalama 9,41 liradan satılan motorinin litre fiyatı 10,07 lira olacak.
Motorinin litresi İstanbul'da 9,35 liradan 10,01 liraya, İzmir'de 9,43 liradan 10,09 liraya çıkacak.
Eskiden gelen zamlar 50 litrelik depoda 3 lira 5 liralık etki yapardı şimdi son zam 33 liralık etki yapıyor 🤔
Çift haneliyi gören dua edelim de 3 haneliyi görmemiş olsun !
Bir ay önce benzini fulleyip bir de böyle kullanayım demiştim ama bir depo benzini bitirince baktım zamların ardı arkası kesilmiyor yine LPG ye döndüm benzin ve lpgyi fulledim artık LPG bittikçe sürekli lpgden devam etmeyi düşünüyorum sebebi ise şu : LPG 7.40 lira 12 litre yakıyor benzin 9.50 10 litre yakıyor çok fark yok ama gerek yok makas her geçen gün LPG lehine açılacaktır diğer konu ise araç bu piyasada LPG ye en uyumlu motora sahip 1.6 atmosferik afr ayarı da var LPG den devam diyorum...
Çıkabiliyormuş, yapan (programlayan) arkadaş geleceği görmüş demek ki

Yine de bu şekilde uzun süre (neye göre uzun) fiyatların artmasını engelledi sistem. 🤔🤓
Şimdi akaryakıt istasyonları düşünsün. En düşük fiyat ne ise o etiket geçerlidir şeklinde bir durum vardı.
Yakında sahte yakıt da çıkar böyle giderse.
Ciddiye dönersek, sorun fiyatlarda değil, yerli halkın büyük bölümünün alım gücünde. Bu artışları sattığı ürün ya da gelirine yansıtamayacak olan sabit gelirliler tarafından daha çok hissedilecektir.
Yakında sahte yakıt da çıkar böyle giderse.
Bunu hiç düşünmemiştim, umarım kimse ucuz yakıt peşinden koşup motor sahibi olmaz.
Bunu hiç düşünmemiştim, umarım kimse ucuz yakıt peşinden koşup motor sahibi olmaz.
Elektrikli araçlar ve hızlı şarjı düşünüyorum da, herhalde sokak lambalarına özel önlem almak gerekir şarj fiyatları yüksek olursa.
Bizde sokak lambaları saatlerini kıstık.......
Norveç ❤️
Hem ekonomik, hem güvenlik yönünden faydası var. Bisiklet vs. de çalışıyor mu acaba?
Bizde sokak lambaları saatlerini kıstık.......
Gerçekten bazı şeyleri anlamak güç.