0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dünyada ve Türkiye’de maalesef dolar fiyatlarının yükselişinin önü alınamadığı için ülkeler zor durumda. Adamlar dolarla dövüyor bizi.ÖTV indirimi ile 1₺ ye kadar fiyat düşüşleri yaşanacak deniliyor ama göreceğiz bakalım
Benzin zamlarını artık internetten değil istasyondan öğreneceğiz arkadaşlar hayırlı olsun.
Fehmi bey selamMercedes forumlarında c200 d ler efsane olarak dilden dile dolanıyor:) Reno motoru adı altında.Siz mercedesi sattınız auris ile aranız iyidir umarım.
O olay değil Mustafa. Fiyat 6.30 da sabitlendi. Dolar ya da benzin artsa da fiyat sabit kalacak ötv payı azalacak. Eğer düşüşler de olursa 17 mayıs 2018 tarihindeki ötv oranı baz alınarak düşüş yapılacak.
http://www.haberturk.com/son-dakika-benzine-ve-motorine-otv-indirimi-geliyor-1939776-ekonomiBurada böyle bir haber okumuştum, demekki farklıymış
Selamlar Ben de yazıyorum arada o konulara.. Evet c200d belki parasının arabası olmayabilir ( çok kısa süre test edebildiğim için yorum yapmıyorum ) ama tutup da clio ile karşılaştırmak abesle iştigal..Auris ile fırtınalı bir aşk yaşıyoruz.. Bazen değiştirmeye niyetleniyorum, sonra maddiyattan vazgeçiyorum.. Günlük çok yol yapmasam tekrar alıcam c180 ama dizele şu an mahkum olduğumdan c200 gücüm yetmiyor.. Aslında genel olarak gayet memnunum auristen.. Tek sıkıntım ses.. yol sesi, trim sesi vs.. Son bakımda ustaya söyledim şikayetlerimi, bir çoğunu halletti sağolsun.. Şimdi biraz daha sessiz araç ama yine de alman değil:)Senin nasıl yeni aracın memnun musun?
Acayip bir milletiz. Bizde bulunmayan, kendi paramız ile alamadığımız, piyasasını biz belirlemedigimiz bir emtia nin yükselmesini tabiki kontrol altına alamıyoruz. Daha önce neden ötv indirimi yapılmıyor diyenler şimdi seçim ekonomisi yapılıyor, bütçe dengesi bozuluyor diyorlar. Ülkeyi yönetmek zor iş vesselam.