0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seçim öncesi 1.5 ay falan oynayamadılar ya battı aynı rakamlar. Dolar veya brent istediği kadar düşsün kendi evlerimiz dışında bakmakla yükümlü olduğumuz 1 tanede sarayımız var.
Belki Zeki Müren bizi görmez ama biz 5 i göreceğiz gibi
Dolar düşüşe geçmişken neyin zamı bu 22 kuruş ?
abi eve erken gelemiyorum ki ben eve girdiğimde sen çoktan evinde belki pijamalarını giymiş oturuyorsundur
Millet vekilleri yemin ettikten sonra oy oranlarına göre partiler ödenek alacaklar. Mesela %13 oy alan X parti 29,5 milyon TL ödenek alacak devletten.Bu para nasıl çıkacak??? Seçim öncesi yapılan israfların ödemeleri var! Yolunacak kaz lazım! Yapıştırın vatandaşın sırtına!Şu yaşananlar nedeniyle canım Ülkem ne hale geldi. Kaçıp gidesim var buralardan...
Zeki Müren'de bizi görecek Mesaj Birleştirildi: Haziran 13, 2015, 09:22:25Millet vekilleri yemin ettikten sonra oy oranlarına göre partiler ödenek alacaklar. Mesela %13 oy alan X parti 29,5 milyon TL ödenek alacak devletten.Bu para nasıl çıkacak??? Seçim öncesi yapılan israfların ödemeleri var! Yolunacak kaz lazım! Yapıştırın vatandaşın sırtına!Şu yaşananlar nedeniyle canım Ülkem ne hale geldi. Kaçıp gidesim var buralardan...Mesaj Birleştirildi: Haziran 13, 2015, 09:23:43Yok Yok ne oturması pireler uçuşuyor
kadır bey yenı mı farkına vardınız bunun? hadı %13 oy alan partıye x partıye eyvallah dıyelım sonucta destekleyen cıddı bır kesım var. dııkat ettıysenız oy pusulasında kac tane gereksız ısmı cısmı bılınmeyen partı vardı. bunlarda yardım alıyordur bu ısrafın danıskası degılmı? hatta bı partı vardı ısmı sımdı aklıma gelmıyor tvlere hep cıkardı partı bınasında sureklı kumar partılerı yapılıyordu bı turlu kapatılamıyordu. yazık valla yazık resmen kerız salak yerıne konuluyoruz bunları bılmemıze ragmen kızıyoruz soylenıyoruz ama hıc bı sey degısmıyor.gıden bızım paralarımız vergılerımız kazanan ıse ne ıdugu belırsız ınsanlar.hayır anlamadıgım secım zamanı her yere bayraklar secım otobuslerınde reklamlar koca gun son ses araclar dolanıyor sokaklarda cart curt bosuna o kadar para harcanıyor. sankı mılletten bayrakla veya aksama kadar muzıklı dolasan arabalar sayesınde oy alacaklarmıs gıbı. ben helal etmıyorum haram zıkkım olsun. k.bakmayın yerı degıldı burası ama yazmak ıstedeım arkadaslar
Mesaj Birleştirildi: Haziran 13, 2015, 09:22:25Mesaj Birleştirildi: Haziran 13, 2015, 09:23:43Yok Yok ne oturması pireler uçuşuyor
13 % oy alan parti güya ötv yi kaldıracak mış Hadi inşallah ; o zaman yakıt fiyatları % 30 ucuzlar
Lpg de yarından geçerli 2 kuruş indirim var arkadaşlar@Ahmet Güve (8047)
Teşekkürler,Akşam almamıştım, iyi olmuş. Yarın alırım,Zaten 1.87 den alıyorum. 1.85 mi olacak?
Ben dün 2.35 den aldım bu lpgnin ayarı yok herhalde
İki gün önce 1.95 aldım