0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Canakkale de Petrol Ofisi bayii kampanya yapıyor. Yaklaşık uc yıldır devam eden bir kampanya. Po Kartı plakaya tanımlayıp litrede 13 , 14, 15 kuruş indirim yapıyor. Ben shell kullanırım ama bir yıldır petrol ofisi kullanıyorum bir sıkıntı görmedim çok şükür.
brent varil usd 64,60 dan işlem görüyor, 65,35 deki direnç üstüne atamamış...düşüşün devam ettiğini teyit etmek için sırasıyla 64,45 ve 63,90 desteklerinin aşağı yönlü kırılması gerek...
lukoilde aynı karta indirim yapıyor
Lukoil aynı karta nasıl indirim yapıyor anlamadı m. Po kart petrol ofisinin ve benim bahsettigim hadise Çanakkale ye has bir durum. En azından ben öyle biliyorum[emoji3]
Bu arada yeni beklentim beş sekiz kuruşluk bir zam. Yarın yarım depoyu full yapıp kapının önünde yaptırmaya devam[emoji38] [emoji38] [emoji38]
Yani indirim mi geldi?
Yarından geçerli olmak kaydı ile ;Motorin 4,01Euro Motorin 4,03 Olmuştur değerli arkadaşlar.@Kaan Kara (29002) @MEHMET AKIN (32918) @Hakan Öztürk (3676) @Aytaç Hut (27127) @Ahmet Güve (8047) @fatih ayran (9260)
Abi benzine indirim söylentisi yok mu?Ona göre Perşembe Depoyu Fulleyeyim
bu düşüşle birlikte benzinde yaz dönemi indirimi şart oldu... 1 haftada 64 usd nere 58 usd nere...
Yarın motorinde 11 -12 kuruş civarinda indirim beklentisi vardır bilginize
Arkadaşlar benim hala anlamadığım bir şey var. Bu benzin ham petrol varil fiyatı 117 dolar seviyelerindeyken 5 liraya çıktı, şimdi 57 dolar seviyelerinde hala 4.70 Nasıl yapılıyor bunun hesabı, birisi aydınlatsın beni.