Canakkale de Petrol Ofisi bayii kampanya yapıyor. Yaklaşık uc yıldır devam eden bir kampanya. Po Kartı plakaya tanımlayıp litrede 13 , 14, 15 kuruş indirim yapıyor. Ben shell kullanırım ama bir yıldır petrol ofisi kullanıyorum bir sıkıntı görmedim çok şükür.
lukoilde aynı karta indirim yapıyor
brent varil usd 64,60 dan işlem görüyor, 65,35 deki direnç üstüne atamamış...
düşüşün devam ettiğini teyit etmek için sırasıyla 64,45 ve 63,90 desteklerinin aşağı yönlü kırılması gerek...
güniçi varil fiyatı 61,31 usd den döndü,
global çalkantı ile birlikte şuan 62,50 usd civarlarından işlem görüyor,
bu adamlar zamı ıskalmazken indirimi nasıl ıskalarlar
lukoilde aynı karta indirim yapıyor
Lukoil aynı karta nasıl indirim yapıyor anlamadı m. Po kart petrol ofisinin ve benim bahsettigim hadise Çanakkale ye has bir durum. En azından ben öyle biliyorum[emoji3]
Lukoil aynı karta nasıl indirim yapıyor anlamadı m. Po kart petrol ofisinin ve benim bahsettigim hadise Çanakkale ye has bir durum. En azından ben öyle biliyorum[emoji3]
lukoilde aynı.karta indirim yapıyor demek istedim nokta koymayı unutmuşum
Bu arada yeni beklentim beş sekiz kuruşluk bir zam. Yarın yarım depoyu full yapıp kapının önünde yaptırmaya devam[emoji38] [emoji38] [emoji38]
Yani indirim mi geldi?
1 kuruş zam yaptılar abi.
Abi benzine indirim söylentisi yok mu?
Ona göre Perşembe Depoyu Fulleyeyim 
Yarın bir bakalım ama
@MUHAMMET YAMAÇ (7862) ' tanda görüş almak lazım. Brent ne durumda o bilgi gelsin yorumları almak kolay
Bizde brent işine bakmaz hükümet. Tamamen dolara endeksli. Onceki zamlar bunun açık göstergesi. Petrol 100 $ dan 50 dolara düşerken dolar TL fiyatı ole % 45
Indirim olmasi lazimken sadece /25lik bilr indirim oldu. Akabinde brent fiyat suan 60 dolar seviyesinde ama benzin fiyati hala 4.80 .... Kaziklanmanin böylesi.
Lpg de %2 civarında indirim beklenmektedir.
Lpg ye 3 temmuz tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 5 kuruş indirim gelmiştir.
bu düşüşle birlikte benzinde yaz dönemi indirimi şart oldu... 1 haftada 64 usd nere 58 usd nere...
Yarın motorinde 11 -12 kuruş civarinda indirim beklentisi vardır bilginize
Yarın motorinde 11 -12 kuruş civarinda indirim beklentisi vardır bilginize
Haydi inşallah diyorum. Hala benzin almadım. Benzine de gelirse tatile çıkmadan hic olmazsa 10 tl kar ederiz[emoji3]
Arkadaşlar benim hala anlamadığım bir şey var. Bu benzin ham petrol varil fiyatı 117 dolar seviyelerindeyken 5 liraya çıktı, şimdi 57 dolar seviyelerinde hala 4.70

Nasıl yapılıyor bunun hesabı, birisi aydınlatsın beni.
Arkadaşlar benim hala anlamadığım bir şey var. Bu benzin ham petrol varil fiyatı 117 dolar seviyelerindeyken 5 liraya çıktı, şimdi 57 dolar seviyelerinde hala 4.70
Nasıl yapılıyor bunun hesabı, birisi aydınlatsın beni.
Çerez parasıyla yapılıyor bunun hesabı

Benzin 117 dolar iken ÇEREZ kaç paraydı şimdi kaç para, petrol fiyatları düştü ama ÇEREZ parası arttı Fındık olmuş 60 TL, Antep olmuş 70 TL daha ne olsun