0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İl il fiyat uygulamaları farklılık göstermekte. Nedeni rafinerilere olan uzaklık ile üreticilerin belirlediği politikalar.
Peki abi lpg rafinerileri tekirdağda değilmi? Orda niye istanbula göre nerdeyse 10 kuruş fark var
İlke LPG ile ilgili herhangi bir tavan fiyat uygulaması söz konusu değil. Üreticiler bayilerine alt ve üst sınır rakamları verir ve bu aralıkta istediğin fiyata sat derler. Bayide bunu kullanır. Aynı yoldaki 2 istasyonun bile fiyatları farklılık gösterebiliyor.Örnek: Eski londra asfaltı üzerinde lukoil var birinde 2,09 iken diğerinde 2,15 gibi.
@Kadir Güneş (29236) Alacağın olsun Kadir.
Ağabey borcumuz olmadığı sürece sıkıntı yok Ben alacaklı olayım yeter ki ve yeter ki sende olsun alacağım
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıtta geçtiğimiz şubat ayında tavan fiyat uygulama kararı almıştı. Kararla pompa fiyatlarında litrede 9-10 kuruş indirim yapılmıştı.Tavan nedeniyle kâr marjlarının düştüğünü ileri süren şirketler, akaryakıt fiyatlarının belirlendiği metedolojinin değiştirilmesini isterken EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, sektördeki firmaların metodolojiye uyması halinde tavan fiyatın kalkacağını belirtmişti.EPDK, iki aylık tavan fiyat uygulamasının bu gece yarısı sona ereceğini açıkladı.Yeni zamlar kapıda demektir. Yakıtı olmayanlar hazırlıklarını yapsın derim.@Mesut Akın (531) @Aytaç Hut (27127) @Ahmet Güve (8047) Soma agzimi actim zammi yapistirdilar.Yarindan geçerli;95 oktan 4.6197 oktan 4.63Motorin 3.94Euro dizel 3.96 oldu.Duyan duymaya na iletsin lütfen.
@Kadir Güneş (29236) sektörde olduğun için İşin cefasını bayi çeker sefasını üretici sürer diyorsun. Bence olan ne ureticiye nede Dağıtım yapan bayiye oluyor. Çünkü petrol altın gibi zarar ettirmez. Olan hep son kullanıcıya yani bize oluyor.?rekabet çok var aslında bizim buralarda çok sık petrol istasyonu var her marka. Ama demek ki bayiler yamyam denetleyen de yok herkes kafasına gore
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Nisan 20, 2015, 15:34:46Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıtta geçtiğimiz şubat ayında tavan fiyat uygulama kararı almıştı. Kararla pompa fiyatlarında litrede 9-10 kuruş indirim yapılmıştı.Tavan nedeniyle kâr marjlarının düştüğünü ileri süren şirketler, akaryakıt fiyatlarının belirlendiği metedolojinin değiştirilmesini isterken EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, sektördeki firmaların metodolojiye uyması halinde tavan fiyatın kalkacağını belirtmişti.EPDK, iki aylık tavan fiyat uygulamasının bu gece yarısı sona ereceğini açıkladı.Yeni zamlar kapıda demektir. Yakıtı olmayanlar hazırlıklarını yapsın derim.@Mesut Akın (531) @Aytaç Hut (27127) @Ahmet Güve (8047) Soma agzimi actim zammi yapistirdilar.Yarindan geçerli;95 oktan 4.6197 oktan 4.63Motorin 3.94Euro dizel 3.96 oldu.Duyan duymaya na iletsin lütfen.Hadi gene iyiyiz bir ZAM daha geldi.Yarından geçerli95 oktan 4,6297 oktan 4,64 oldu.Üreticiler kaybettikleri 2 ayın acısını çıkarıyorlar gene
@Kadir Güneş (29236) yazdıklarını hayretle okudum. 22 bin TL'lik yakita sadece ÖTV vergisi 33 bin TL mi valla pes doğrusu. Ama inan ki litresi 10 tl'de olsa hiç birimiz sesimizi cikarmayiz..
Bugün oklar aşağı dönmüş Kadircim.