Gönderen Konu: Petrol Fiyatları  (Okunma sayısı 461270 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Petrol Fiyatları
« Yanıtla #1600 : Nisan 07, 2015, 09:47:26 »
Tüh indirim motorindeymiş. :) Anlaşılan artık Muzaffer Bey'in de mesajlarını dikkatli açmak lazım. :D
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #1600 : Nisan 07, 2015, 09:47:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 125000
  • Model Yılı: '06
  • 65 kere teşekkür etti
  • 89 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1601 : Nisan 08, 2015, 11:38:03 »
Bugün, yarından itibaren geçerli olacak şekilde motorinde 5 kuruş indirim beklentisi devam etmektedir. (kuvvetli ihtimal)
1-Fiat Marea Liberty 1,6  2004
2-Opel Corsa Essentia 1,2 2011
3-Tofaş Şahin 1,6  2000  :)
4-Corolla 1,4 D-4D MMT 2006

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1602 : Nisan 10, 2015, 15:52:36 »
PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş, bugün ziyaret ettiği EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'a gazyağının motorine karıştırılarak piyasaya sürüldüğünü ifade ederek, EPDK'nın bu konuda önlem almasını talep etti.EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz da gazyağının mercek altına alınması ve bir suiistimal varsa sona erdirilmesi talimatını verdi.

PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş ve PÜİS Yönetim Kurulu Üyesi Güner Yenigün, akaryakıt bayilerinin ve sektörün sorunlarını aktarmak üzere EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ı bugün ziyaret etti.

Ziyarette, tavan fiyat uygulaması, akaryakıt piyasasında maliyetin altındaki fiyatlarla yapılan satışlar, Taşıt Tanıma Sistemi, nakliye ücretleri, dağıtıcı ve bayi karları gibi konular ele alındı. PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş, akaryakıt piyasasındaki kayıt dışı faaliyetler nedeniyle öldürücü boyutta bir haksız rekabet yaşandığını dile getirerek,  "Takdir edersiniz ki, bir ürün maliyetin altındaki bir fiyatla satılıyorsa, orada mutlaka kayıt dışı bir faaliyet vardır. Yaptığımız çalışmalarda gazyağının motorine karıştırılarak piyasaya sürüldüğünü tespit ettik. Ayrıca ÖTV'siz yakıtlar da amacı dışında illegal olarak piyasada pazarlanıyor. EPDK'dan bu olumsuz tablonun ortadan kaldırılmasını talep ediyoruz" dedi.

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz bunun üzerine ilgili dairelere gazyağının mercek altına alınması ve bir suistimal varsa sona erdirilmesi talimatını verdi. Görüşmede, sektördeki kayıt dışı faaliyetlerin önlenmesi konusunda PÜİS'in EPDK ile yapacağı işbirliğinin çerçevesi de görüşülerek karara bağlandı.

PÜİS Genel Başkanı Okumuş ziyarette ayrıca tavan fiyat uygulaması sonrasında hem dağıtım şirketlerini hem de bayileri rahatlatacak bir kar payının verilmesi talebini EPDK Başkanı Yılmaz'a ileterek şunları söyledi:

"Doğayla birlikte sektöre de bahar gelmesini istiyoruz. Dağıtıcıları da bayileri de memnun edecek bir tablonun oluşması için her iki kesimi de rahatlatacak bir kar payını vermenizi talep ediyoruz"

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz ise bu talebi olumlu karşıladığını belirtti.

Bir diğer Haber dahada olumlu ;

Türkiye Kömür İşletmelerinden (TKİ) alınan bilgiye göre, Türkiye'nin linyit rezervi 15,4 milyar ton, bitümlü şeyl (kömür tipi kayaç) rezervi ise 1,64 milyar ton olarak hesaplanıyor.

TKİ yetkililerine göre, linyit yataklarının bulunduğu havzalarda en az linyit rezervi kadar bitümlü şeyl rezervi olduğu tahmin ediliyor ve yapılacak keşiflerle bitümlü şeyl rezervinin 15 milyar tonu aşabileceği öngörülüyor. TKİ'nin koordinatörlüğünde Şubat 2014'te Türkiye Petrolleri (TP) ile bitümlü şeyl etüt ve araştırma çalışmaları başlatıldı. Söz konusu çalışma için 6 milyon liralık bütçe ayrıldı.

PETROL İHTİYACININ YÜZDE 15'İ KARŞILANACAK

Bu çalışma sonucunda Türkiye'nin günlük 35 bin varillik petrol üretiminin, yüzde 15'inin kömür tipi kayaçtan karşılanması hedefleniyor. Kaya petrolü olarak da nitelendirilen bitümlü şeyl rezervleri, Bolu'nun göynük, Çorum'un Dodurga, Amasya'nın Merzifon, Yozgat'ın Sorgun ve Kütahya'nın Tunçbilek ve Seyitömer ilçelerinde bulunuyor.

2016'YA KADAR BİTMESİ PLANLANIYOR

Onuncu Kalkınma Planı (2014 - 2018) kapsamındaki Yerli Kaynaklara Dayalı Enerji Üretim Programı Eylem Planı'na göre, bitümlü şeyl üretiminde ortak yatırıma yönelik etüt ve araştırmaların Ağustos 2016'ya kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Hadi hayırlısı diyelim. Umarım bu çalışmalar ve neticesi bizlere olumlu yansıyacaktır. Petrolün dövize bağımlılığını inşallah azaltacağız.  :saygi:

@Tekin Bozbey (21136)  Abi nedersin ? olumlu yansır mı bizlere?

@Aytaç Hut (27127)
@Ahmet Güve (8047)
@Hakan Öztürk (3676)
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1603 : Nisan 10, 2015, 16:07:19 »
Kadircim, bunlar benim konum ve bilgim dışında ama Linyit kömürü yataklarında rastlanan bu kaya türünden ne miktarlarda ve ne kadar maliyetle ne ürünler çıkacaktır, araştırmalar sonunda ortaya çıkacaktır.

Direkt petrole eşdeğer ürün umarım üretilebilir ama ben düşük ihtimal olarak görüyorum, o kaya tipi farklı yakıt olarak kullanılabilir ve termik santrallerinde bile kullanılması ülke ekonomisine karkıda bulunacaktır.

Petrol ve Doğalgaz için, bundan sonra daha fazla aramalar yapılacağını düşünüyorum.

Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1604 : Nisan 10, 2015, 16:23:41 »
Kadircim, bunlar benim konum ve bilgim dışında ama Linyit kömürü yataklarında rastlanan bu kaya türünden ne miktarlarda ve ne kadar maliyetle ne ürünler çıkacaktır, araştırmalar sonunda ortaya çıkacaktır.

Direkt petrole eşdeğer ürün umarım üretilebilir ama ben düşük ihtimal olarak görüyorum, o kaya tipi farklı yakıt olarak kullanılabilir ve termik santrallerinde bile kullanılması ülke ekonomisine karkıda bulunacaktır.

Petrol ve Doğalgaz için, bundan sonra daha fazla aramalar yapılacağını düşünüyorum.

Yine güzel bir yaklaşımın var Tekin Abi. Kaya tipi yakıt. Enerji ile ilgili dalgalandığımız şu günlerde nükleer enerjiye alternatif olabilir mi? Yada hani yerli araç üretelim diye yırtınıyoruz ya elde edilecek farklı bir yakıt türü ile (daha çevreci olmak kaydı ile) yeni bir teknolojinin kapılarını açabilir miyiz?
Petrolün yerine muadil bir şeyler ortaya çıkarabilmek ülkemiz için çok büyük bir başarı olacağını düşünüyorum.
Aslında keşke BOR madenlerimizi kullanabilsek. Kim bilir neler icat ederiz o zaman :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 Avensis E.extra
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: '14
  • 112 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1605 : Nisan 10, 2015, 19:55:54 »
Kaya gazından yakıt edilmesi veya Dicle ile fırat nehirlerinin yataklarından altın elde edilmesi beni hiç heyecanlandırmıyor... neden mi? Çünkü elde edilen hiç bir zenginlikten toplumun tümü adaletli bir şekilde yaralanmıyor. Adaletin olmadığı bir yerde hiç bir şey toplumun yararına değildir. Dünyadaki servetin %80 i nüfusun %20 sine aittir. Ve bu oran ülkemizde daha da kötü bir haldedir. Milli kaynaklardan herkes nispi bir eşitlikle yararlanıyor ise heyecanlanabiliriz aksi durumda benim gibi bireylerin sayısı geometrik bir şekilde artar. ADALET keşke gerçekten de mülkün temeli olsa... ah nerde o günler... Yoksa kaya gazı çıkar ve ihaleyi de diğer ihaleleri alan (mesela Akkuyu ihalesini) bir firma alır ve sadece parasini verip alırız. Ucuzlama yoksa ben bir birey olarak japondan/cinliden aldığım fiyattan alırsam değişen ne olur ki. "Adam vergi öder istihdam yapar ve ekonomi canlanır" dediğinizi duyar gibiyim... Valla benim gördüğüm genelde bu tip firmalara vergi muafiyetinin getirildiği hatta üstüne üstlük subvanse edilirler... Gölge etme başka ihsan istemem.
Ben şimdilik böyle düşünüyorum. Bu topraklara ADALET gelmedikçe de fikrim değişmez.... Saygılarımla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1606 : Nisan 10, 2015, 20:24:57 »
Aslında keşke BOR madenlerimizi kullanabilsek. Kim bilir neler icat ederiz o zaman :)

Borumuz çok ama bazı alanlarda kullanmak üzere işleme teknolojimiz yok.

Petrol bitene kadar onun yerini dolduracak ekonomik başka bir şey şimdilik yok.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1607 : Nisan 10, 2015, 22:21:30 »
Bugün dolarin artmasindan dolayi zam bekleniyormu? Birde dolar neden firladi
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 Avensis E.extra
  • 112 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1608 : Nisan 10, 2015, 22:27:00 »
İlke cari işlemler açığımız son 17 yılın rekorunu kırdığı için dolar yükseldi ve bu ekonomi icin çok tehlikeli bir durum... yani çok kaba bir şekilde anlatmak gerekirse Türkiye yurtdışına sattıklarından çok daha fazlasını yurtdışından almış oluyor. Bu da yine kabaca şu anlama geliyor: türkiyede dolara çok talep olcak ama daha beteri kriz riski ile karşı karşıya olan bir ülke görüntüsü ve riski içeriyor.  Bu yüzden insanlar dolara geçiyor...
Bu da kendi içinde kısır döngüye işaret ediyor. Yani dıştan alımın dışa satışından daha fazla ise dolara ihtiyaç  duyarsın. Dolara talep oldukça doların tl karşısında değeri artar. Artan dolarla dış alım yapmaya devam ettiğin için cari işlemler açığın daha da artar. cari işlemler arttıkça doların değeri yine artar. Kısır döngü budur işte. Peki bu kısır döngü ne zaman sona erer? Dıştan müdahele oluncaya kadar. Ama işler burda da bitmiyor. Bu sefer merkez bankası dıştan dolara müdahale ettikçe spekülatif saikle dolara olan talep daha da artar. Bu da develasyona kadar gider. Yani 1994 veya 2001 krizi gibi bir şey olacak ve tl dip yapmak zorunda kalabilir. Sadece öngörüdür YTD

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1609 : Nisan 11, 2015, 09:55:20 »
Buda çok fazla ithal edilen ürünlere ilave vergi zammı yaparak insanların alma gücünü azaltıp satışları düşürmek gibi ihtimallerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Misal cep telefonlarına ilave vergi ve kredi kartına taksitle satılamaması gibi. Bizi ilgilendiren kısıma gelince yeni ötv zammı gelebilir :)
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1610 : Nisan 11, 2015, 10:13:47 »
Kaya gazından yakıt edilmesi veya Dicle ile fırat nehirlerinin yataklarından altın elde edilmesi beni hiç heyecanlandırmıyor... neden mi? Çünkü elde edilen hiç bir zenginlikten toplumun tümü adaletli bir şekilde yaralanmıyor. Adaletin olmadığı bir yerde hiç bir şey toplumun yararına değildir. Dünyadaki servetin %80 i nüfusun %20 sine aittir. Ve bu oran ülkemizde daha da kötü bir haldedir. Milli kaynaklardan herkes nispi bir eşitlikle yararlanıyor ise heyecanlanabiliriz aksi durumda benim gibi bireylerin sayısı geometrik bir şekilde artar. ADALET keşke gerçekten de mülkün temeli olsa... ah nerde o günler... Yoksa kaya gazı çıkar ve ihaleyi de diğer ihaleleri alan (mesela Akkuyu ihalesini) bir firma alır ve sadece parasini verip alırız. Ucuzlama yoksa ben bir birey olarak japondan/cinliden aldığım fiyattan alırsam değişen ne olur ki. "Adam vergi öder istihdam yapar ve ekonomi canlanır" dediğinizi duyar gibiyim... Valla benim gördüğüm genelde bu tip firmalara vergi muafiyetinin getirildiği hatta üstüne üstlük subvanse edilirler... Gölge etme başka ihsan istemem.
Ben şimdilik böyle düşünüyorum. Bu topraklara ADALET gelmedikçe de fikrim değişmez.... Saygılarımla...

Nizam Bey aslında sizinle aynı görüşteyim ama içimde az da olsa bir umut var. Belki bu sefer diyerek düşünmeden duramıyorum. Bizler kraldan çok kralcılıktan vazgeçebilirsek bir şeyler olabilir. Şunu da kabul etmek lazım. O bölgelerde yatırım yapabilecek çok kişi olmasına rağmen yatırımlarını o bölgeye bazı risklerden ötürü götürmüyor. Götürse sunulan teşviklerde sınırlama yok. Bugün imkanımız olsa bizler yapabilsek aynı teşvik bizim içinde geçerli. Tabi birazda Angarada dayıya ihtiyacımız da yok değil hani :D
Bizlere yanısmamasının esas nedeni bence devletin izlemiş olduğu politikalar. Hep bana demekten vazgeçmeli. İthal edilen ürün ile üretilen ürün arasında maliyet farkı mutlaka var ama izlenen politika bizleri batırdı maalesef. Nede olsa emekliye 100 tl zam, millet vekili (her ne kadar benim vekilim olmasa da) 740 tl zam aldığı bir ülkede çok şeyler beklememek gerek.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 11, 2015, 10:14:44
Borumuz çok ama bazı alanlarda kullanmak üzere işleme teknolojimiz yok.

Petrol bitene kadar onun yerini dolduracak ekonomik başka bir şey şimdilik yok.
Var abi aslında ama yapabilecek ADAM yok desek daha doğru olur sanırım :)

Mesaj Birleştirildi: Nisan 11, 2015, 10:21:19

Bir fiyat artışı mutlaka yansıyacaktır ama bu demek değildir her dakika zam zam. Doların artması Nizam Bey'inde belirttiği gibi cari açık. İhraç ettiğimizden fazla ithal etmek. Çünkü üreten bir ülke olmaktan çıkıp dışa bağımlı tüketici ülkesi olma yolunda hızlıca ilerliyoruz. Burada x ürününü 2 birime maal ederkeden aynı ürünü yurt dışından 1,5 birime getirebilen herkes ithalata başvuruyor. Buda iş hacmimizi azaltıyor, iş gücümüzü azaltıyor, hazırcı olmaya başlıyoruz ve kalite git gide düşüyor. Malum her ne kadar konvertibl  bir paramız olsa da hala geçerliliği sadece ülkemiz ile sınırlı :( bu durum dövizin canlanmasına ve maalesef kendi Türk liramızın değer kaybetmesine yol açıyor.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 11, 2015, 10:23:53
Buda çok fazla ithal edilen ürünlere ilave vergi zammı yaparak insanların alma gücünü azaltıp satışları düşürmek gibi ihtimallerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Misal cep telefonlarına ilave vergi ve kredi kartına taksitle satılamaması gibi. Bizi ilgilendiren kısıma gelince yeni ötv zammı gelebilir :)

Bence öyle değil. Amaç satışları düşürmek değil birilerinin ceplerini, kutuları, kasaları, bagajlarını doldurmak demek oluyor. Malum seçimler yaklaştı o kadar yol katledilecek bir sürü bayrak broşür afiş basılacak bunların parası nasıl çıkacak???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1611 : Nisan 11, 2015, 10:32:52 »
@Kadir Güneş (29236) Valla ne diyeyim doğru söze diyecek lafım yok.  Olan hep bize oluyor.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 Avensis E.extra
  • 112 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1612 : Nisan 11, 2015, 14:01:19 »
Telefonlara ilave vergi ve kredi kartı ile satılmamasının nedeni ithalatı azaltmak değildir. Bu tür şeyler kimsenin umrunda değildir.  Cep telefonu kredi kartı ile taksitlendirilmiyor ama taksitle satılıyor demi? Yani gsm operatörlerinin bayileri takır takır satıyor. Sadece Cep telefonu işini yapan esnaf satamıyor. Kısacası kim güçlü ise kaymağı o yer.
 Yani orman kanunları... üç büyük gsm operatörlerinin karlarını düşünün... 
Tüm satışlar bunlar üzerinden yapılacak ve böylece herkes mutlu olacak! Herkes derken alt tabaka tabi ki bundan yaralanamayacak. Kimsenin de böyle bir derdi yok zaten. Ben sana sen bana pas vereceksin... al gülüm ver gülüm... Ülkemizde maalesef işler genellikle ve cok büyük çoğunlukla böyle yürüyor. Adalet ne ütopik bir kelime değil mi? Hiç yaşayamadığın şeyi talep etmenin adıdır Ütopya...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1613 : Nisan 14, 2015, 12:14:58 »
Çarşamba akşamı benzine 9 krş Perşembe akşamı da motorine 8 krş zam beklenmektedir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1614 : Nisan 14, 2015, 12:25:50 »
Böyle okudukça gunaha giriyorum
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1615 : Nisan 14, 2015, 12:30:54 »
Tabanca depoya değil bize yani ?
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1616 : Nisan 15, 2015, 09:22:01 »
Bugün benzinde 11 ve yarın da motorinde 9 kuruş zam yapılması beklenmektedir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1617 : Nisan 15, 2015, 09:53:51 »
 Küvet kaç litre dizel alır acaba? :islik:
 Dolar, dolar, dolar ama nereye kadar!. :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1618 : Nisan 15, 2015, 17:15:37 »
Benzinde beklenen 11 kuruşluk ZAM gelmiştir. Vatana Millete Hayırlı olsun. :nija: :nija: :nija:

Yarından geçerli (İstanbul)  4,50 TL olmuştur.

@Mesut Akın (531)
@Hakan Öztürk (3676)
@Aytaç Hut (27127)
@MEHMET AKIN (32918)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1619 : Nisan 15, 2015, 17:25:13 »
11 kuruş zam geldi geçmiş olsun. Konuşsam Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil :(

Mesaj Birleştirildi: Nisan 15, 2015, 17:26:20
Benzinde beklenen 11 kuruşluk ZAM gelmiştir. Vatana Millete Hayırlı olsun. :nija: :nija: :nija:

Yarından geçerli (İstanbul)  4,50 TL olmuştur.

@Mesut Akın (531)
@Hakan Öztürk (3676)
@Aytaç Hut (27127)
@MEHMET AKIN (32918)

Biri benim arabayı benzin döküp yaksın tabi cebin de benzin alacak parası olan varsa :(