0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Devletimiz sağolsun 1 indirip 2 bindirmeyi çok seviyo halkda alıştı zaten bu duruma sıkıyı gören lpgye geçiyo fln geçip gidiyor işte olan bizlere oluyor zammı yapanlar kendi ceplerinden mi alıyorlar yakıtı senin benim ödediğim vergiyle karnını doyuranlar bu halka daha ne kadar yüklenecekler bakalım
dün suriye bilmem nereyi vuruyor israil ordan suriyeyi vuruyor eee ne oluyor olan bize oluyor YETER ARTIK DİYE BAĞIRASIM GELİYOR.
Benzine bizde de zam geldi. Sanirim global bir artis var yada Dolar kurundan kanaklanan bir artis.
Devletin uyguladığı vergiler yüzünden litre fiyatı 5tlye yakın global artışlarla alakası yok Türkiye'deki litre fiyatının. Devlet halkına her alanda soygunculuk yapıyor bu ülkede.
Bu geceyarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatı 7 kuruş artırıldı.Hayırlı olsun
Ee indirim olmasi gerek miyormuydu?
O nerden çıktı. Bindirim yapılması lazımmış.
Olan bizlere oluyor . Daha düne kadar at binen Kırgızlar , 1,20 Tl ' ye benzinle o biçim araçlar biniyorlar. Biz de tüp hesabı yapıyoruz .
Onceki yazilarda bu konuda konusulmustu indirim olacagi. Telden bakmam zor oluyor Bu durumlar benim cok agirima gidiyor, Bulgaristanda bile cok daha iyi araclara biniyorlar.
Adamlara 1.6 ya lpg takiyoruz diyorum. Agizlariyla gulmuyorlar.
Onceki yazilarda bu konuda konusulmustu indirim olacagi. Telden bakmam zor oluyor
Abi yukardaki Tekin abinin yazısından bahsediyorsun sen bnde anlam verememistim Tekin abi yanlış yazmış olabilir.
Heeeyt be "hamdolsun" İMF'ye bile borç verecek haldeyiz. Ayranımız yok içmeye pardon o milli içkiydi, petrolümüz yok binmeye borç veririz İMF'ye.