0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayrıca benzine iflahım kurudu resmen
darısı motorine
Eneeem eneeem bak seen ehliyetini almışta artık benizinin derdine düşmüş Meeaşallah
Eneeem eneeem bak seen ehliyetini almışta artık benizinin derdine düşmüş Meeaşallah Amiiiiiiiiiinnn.
110 liralik aldim abi 1 haftadie 450 km yol yaptim biraz dusse fena olmayacak abi 4.10 civarina kadar dusse var ya sukredecegim abi cildirtici resmen sac bas yolduruyor resmen
Ben diyorum sen düşme derdine benim gibi yap git memlekete iki günde bütün benzini bitir geri kaç
Ercu seni doverim daha ne istiyosun yigidim daha ne yakacak guzel guzeel fazla irdeleme, sen dizele binsen demek ki bir daha benzinli arac bakmazsin.
Masallahi var ama yani fiyatlar ucuk abi bugun 30lirayla 110 km yaptim iste gazlamali mazlamali ama iste biraz inse 30 lirayla 140 yapsam diye seyediyorum
benzine zam gelecekmiş arkadaşlar http://www.ntvmsnbc.com/id/25442444/
Geçen hafta Güneydoğuda patlayan petrol boru hattı tamiri ve yakıt akışının kesilmesi nedeniyle oluşan maliyetin tahsili.Daha sonra indirimler devam edecektir..!
Benzini buldun Europlusini ariyosun sende
Demek ki benzin şöyle es kaza 4 liraya inse şanzumanda 6. vitesi arayan ercü 5. vitesi hiç kullanmayacak.
Benzinde zam furyası yeniden başladıGeçtiğimiz hafta içerisinde 6 kuruş zamlanan benzinin litresine bir zam da bugün geldi.Benzine yüzde 2.12 oranında zam yapıldı. Bu zamla birlikte benzinin litresi 10 kuruş daha zamlanmış oldu.Zam sonrasında İstanbul ve Ankara'da 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4,62 TL'den 4,72 TL seviyesine çıkmış oldu.Zamlı fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.Bu zamla birlikte 2 hafta içerisinde 2 defa benzin, 1 defa da motorin zamlanmış oldu.